fbpx

Magnus Andersen er ny spiller i TMS Ringsted fra 1. januar 2017 på en 1/2-årig kontrakt gældende til 30. juni 2017.

Magnus har spillet som senior i AJAX, SønderjyskE og den sidste halvanden hos Team Sydhavsøerne. Magnus er 22 år og højre back.

Efter Magnus stoppede i Sydhavsøerne tidligere på måneden har cheftræner Christian Dalmose løbene haft kontakt til Magnus og talt om muligheden for at spille i TMS Ringsted allerede efter nytår. Christian Dalmose er derfor glad for tilgangen:

– For mig var det vigtigt, at Magnus havde lyst og energi til at give den max for at kommer tilbage i form og spil. Det viste sig, at Magnus var mere end klar til at komme til TMS Ringsted, og Magnus bliver et godt makkerpar med Rune Ohm på højre back. Og eftersom Aki Egilsnes er taget hjem til Færøerne for at komme i kampform, har vi fået en fuldgyldig erstatning på højre siden.

Hovedpersonen ser glæder sig til at trække den grønne trøje over hovedet:

– Jeg glæder mig til at komme tilbage til håndbolden, efter jeg stoppede i Sydhavsøerne medio december. TMS Ringsted er den helt rigtige klub for mig, og jeg glæder mig til igen at skulle trænes af Christian Dalmose, som jeg havde i en kort periode i AJAX.

Partnerne er blevet enige om at se tiden an for, om samarbejdet skal forlænges efter udgangen af indeværende sæson.