fbpx

Efter en sæson hvor alle vil gøre deres for at TMS Ringsted A/S igen spiller i Ligaen, forlader en af holdets store profiler Nicolaj Nørager klubben.

Nørager kom til TMS Ringsted for to sæsoner siden fra Skive, hvor han pga. skader og manglende form ikke helt performede på det niveau, som vi vidste han kunne. Han blev blandt andet af den tidligere Landstræner Ulrik Wilbek betegnet som det største talent i sin årgang, da han repræsenterede diverse ungdomslandshold.

Men ved egen indsats, god træning og efter at have fået bugt med sine skader, har han været et kæmpe aktiv for TMS Ringsted A/S i de sidste to sæsoner. Med hhv. 115 mål i Ligaen i sidste sæson, og i indeværende sæson er det stukket helt af med indtil videre 94 mål i 10 kampe.

Sidste sæson formåede vi at handle hans opsigelsesoption væk, således vi har haft gavn af hans kæmpe håndboldtalent i denne sæson. Vi har ligeledes prøvet at strække os langt i forhandlingerne, men større ambitioner og en stærkere økonomi, har trukket ham mod vest igen.

Formand Henrik Dudek udtaler: ”Vi ønsker Nørager al muligt held og lykke. Vi er selvfølgelig ærgerlige over, at det kun blev til to sæsoner, og vi ikke kunne få genforhandlet aftalen. Men sådan er det bare, når man har gode spillere, så bliver vi lidt springbrættet til større klubber primært i vest Danmark med en stærkere økonomi. Vi må arbejde videre med klubbens videre opbygning efter selskabsdannelsen, således vi ikke kun udvikler de gode spillere til næste niveau for at sende dem videre, men forhåbentlig også kan holde på dem lidt længere til glæde for Sjællandsk håndbold.”

Cheftræner Christian Dalmose udtaler: ”Nørager har været og er fantastisk at arbejde med. Han kom småskadet til klubben for 1½ sæson siden og med udfordringer i at komme helt op på det niveau, som vi kendte ham for. Han har nu fået bugt med sine skader, trænet stenhårdt og bare lagt lag på hans håndboldspil, nu også som styrmand i vores 3-2-1 forsvar og forsvar på backerne i vores 6-0 forsvar – En ægte 2-vejs spiller, som bare laver mange mål. Vi skal nogle sæsoner tilbage for at finde en lignende komplet spiller i 1. div. Jeg er selvfølgelig ærgerlig over, at vi ikke kan holde på ham, men sådan er det bare på det niveau TMS Ringsted A/S pt. befinder sig på. Vi arbejder videre og finder nogle fine afløsere. Nu skal holdet og Nørager gøre arbejdet færdigt, der er lang tid til april, hvor sæsonen slutter, men jeg er sikker på, at Nørager er professionel og arbejder stenhårdt de næste 5-6 måneder, hvor der er mange spændende kampe bl.a. en kvartfinale i Santander Cup, som skal have hans fulde fokus.”

Nicolaj Nørager udtaler: ”Jeg har været og er fortsat rigtig glad for at være i TMS Ringsted A/S. Det er en professional klub, der har styr på organisationen, hvor klubben hænger sammen på tværs af hold og køn, et godt set-up, en god træner og nogle fantastiske holdkammerater. Jeg er glad for, at TMS Ringsted troede på mig, da jeg flyttede til København og de tog mig ind i truppen tæt på sæsonstart. Jeg har været glad for samarbejdet med Dalmose, som har været med til at få mig op på mit gamle niveau og lidt til, ligesom mit forsvarsspil er blevet udviklet og dermed også min deltagelse i kontraspillet – Alt i alt 1 ½ god sæson som nu skal gøres færdig forhåbentlig med en oprykning til Ligaen. Derefter går turen tilbage til Jylland, men det begynder jeg først at spekulere på, når sæsonen i TMS Ringsted A/S er afsluttet.”

TMS Ringsted A/S forventer i de næste par uger at kunne melde nye aftaler for den kommende sæson ud.

TMS Ringsted