fbpx

Bagkæden til den kommende sæson 2021-2022 er nu på plads, i det klubben har indgået en aftale med 25-årige Mark Nikolajsen, bagspiller fra Lemvig-Thyborøn. Mark Nikolajsen har spillet de sidste 4 sæsoner i Lemvig-Thyborøn, før der tre sæsoner i hans barndomsklub Ribe-Esbjerg, hvor han i øvrigt har vundet DM som U18.

Cheftræner Christian Dalmose udtaler: ’’Spændende at vi kan tiltrække en spiller som Mark Nikolajsen til TMS Ringsted. Mark passer godt til den måde vi vil spille på til næste sæson, hvor vi har samlet en flok meget hurtige og finte stærke spillere, hvor Mark vil give et godt ryk opad i fart og tempo. Vi har fuldt Mark et par sæsoner, derfor er vi rigtig glade for, at det lykkes os at få ham til klubben. Jeg ser Mark i princippet kan bruges på alle tre bagspils pladser, dog bedst fra udgangspunkt som playmaker eller venstre back.’’

Mark Nikolajsen udtaler: ’’Jeg kiggede allerede efter Sjælland og TMS Ringsted for et par sæsoner siden, da jeg forlængede min aftale med Lemvig-Thyborøn. Dengang passede det ikke rigtig, men denne gang går det hele op i en højere enhed. Kæresten og jeg har besluttet os at flytte til København, her passer TMS Ringsted rigtig godt ind i de planer. Jeg har hørt meget godt om klubben, og jeg synes deres ambitioner og mine passer godt sammen’’.

Mark Nikolajsen er en sublim gennembrudsspiller, god i duel-spillet med hurtige fødder med sin 186 cm højde og 88 kg – Dertil kan der blive lagt på med endnu flere skud fra distancen. TMS Ringsted A/S og Mark Nikolajsen har en indgået en 2-årig aftale.

TMS Ringsted A/S 

 

Billed:

Mark Nikolajsen og Christian Dalmose