fbpx

Så er truppen til den kommende sæson på plads. Siden Andreas Magaard valgte at skifte til Nordsjælland for den kommende sæson, har vi været på udkig efter en afløser. Ham synes vi at have fundet netop i Nordsjælland, nemlig Anders Agger stregspiller hos Nordsjælland. Anders skifter til TMS Ringsted A/S på en 2-årig aftale.

Anders Agger kommer oprindeligt fra Lemvig-Thyborøn, hvor han for to sæsoner siden skiftede til Nordsjælland. Det næste stop på hans videre udvikling går nu til TMS Ringsted A/S. Anders Agger er 22 år gammel og har spillet 57 Y- og U-landskampe. Agger er en typisk 2-vejs spiller på en 3’er i forsvaret og stregen i angrebet med sine 203 cm i højden og 113 kg fylder han godt i landskabet.

Cheftræner Christian Dalmose udtaler: ’’Anders Agger er en spiller jeg har holdt øje med i nogle år, derfor blev jeg også lidt overrasket over, at Nordsjælland fik ham til klubben for to år siden. Dengang sov vi lidt i timen, men nu kommer han til TMS Ringsted til den kommende sæson, og det glæder vi os til. Jeg tror jeg kan få endnu mere ud af Agger. Han har en dejlig størrelse og en god fysik, dem findes der ikke så mange af. Han kan bruges i begge ender, både som klassisk 3’er men også bagved som styrmand i et 3-2-1 forsvar. Dertil er han god i den anden ende både til at skabe plads til skytterne og i sine egne afslutninger. Jeg synes vi har fundet en fuldgyldig afløser for Magaard’’.

Anders Agger udtaler: ’’Jeg flyttede til København for to år siden og føler mig godt tilpas i byen. Derfor ville jeg gerne blive på Sjælland – Jeg var derfor ikke i tvivl, da TMS Ringsted henvendte sig. Jeg synes deres og mine ambitioner, tanker og visioner passer godt sammen, ligesom jeg har hørt meget godt om klubben fra tidligere- og nuværende spillere. Samtidig ser jeg frem til at skulle få Christian Dalmose som træner, han har en spilforståelse som passer godt til min, hvor der fart på, og hvor man skal være klar til forskellige omstillinger’’.

Vi synes nu at være dækket godt ind på stregspillerpositionen til den kommende sæson med Sebastian Thor, Joachim Møller Jakobsen, Anders Agger og så skal man ikke glemme Mikkel Wager vores unge stregspiller, som har haft nogle gode indhop i indeværende sæson.

TMS Ringsted

Billede:

Anders Agger og Cheftræner Christian Dalmose efter sundhedstjekket hos Fysikken i Ringsted.