fbpx

Holdet til den kommende sæson er ved at være på plads. En af de vigtige brikker er keeper positionen, her har der vist sig en mulighed, som klubben har grebet, og har derfor indgået en 3-årig aftale med 30 årig Patrick Bols.

Patrick er 30 år gammel, en stor keeper på 198 cm og 96 kg født og opvokset i Hobro. Senior karrieren har set ud som følger 3 år i KIF Kolding, 2 år i Odder, hvorefter turen gik til Norsk håndbold, hvor der blev tilbragt 3 år i den bedste række hos Kolstad, derefter gik turen sydpå og de sidste 3 sæsoner har Patrick stået på mål for den spanske klub Helvetia Anaitasuna i Pamplona i nordøstlige del af Spanien, som ved årsskiftet indtager en 7. plads i den Spanske liga.

Patrick har haft en forrygende 1. halvdel af sæsonen, hvor han står med flest redninger i den Spanske liga 170 stk. og med en redningsprocent på 33%, hvilket bl.a. gjorde, at han blev nomineret til månedens spiller i november.

Cheftræner Christian Dalmose udtaler; ’’Nogle gange opstår der bare nogle muligheder man må forfølge, i dette tilfælde med Patrick Bols. Mikkel Tønners og jeg har brugt rigtig meget tid på at nærstudere Patrick på video fra den Spanske liga, ligesom vi har trukket på vores netværk i det Spanske, og vi er enige om, at vi får en spændende keeper med en masse erfaring fra andre ligaer og som første målmand. Han er specielt god på nærskud på kanterne og en hurtig igangsætter. Jeg ser frem til samarbejdet med Patrick, som vi heldigvis har fået på en længerevarende aftale med’’.

Patrick Bols udtaler; ’’Da min agent skabte kontakt mellem TMS Ringsted og mig, og jeg fik en god snak med både ledelsen, Dalmose og Tønners faldt jeg straks for projektet, ambitionen om forhåbentlig at forblive i ligaen og ligge lag på, således Sjællands håndbold også har liga bold, var lige det der skulle til. Min kæreste og jeg havde allerede gjort os tanker om, at vi skulle tættere på Danmark, i Spanien er der et hold Barcelona og alle os andre. I Danmark er der flere hold og større jævnbyrdighed, det glæder jeg mig til at blive en del af. Samtidig vil jeg gerne være en del af byen, og møde de mennesker, som bakker os op til kampene. Derfor har min kæreste og jeg også valgt at vi flytter til Ringsted, ligesom jeg gerne vil gøre en indsats for klubbens unge keeper talenter med en ugentlig træning.”

Vi er i TMS Ringsted gået efter en længerevarende aftale, hvilket Patrick ligeledes har været interesseret i. Derfor er der indgået en 3-årig aftale. Dertil har Patrick et ønske om at flytte til byen sammen med sin svenske kæreste, hvor han ligeledes får en opgave i at træne vores unge keepere på U19- og 2. holdet – Et job han i øvrigt er vant til, i det han træner alle klubbens ungdomskeepere i hans nuværende Spanske klub.

Med keeper parret på plads til kommende sæson, som kommer til at bestå af Patrick Bols og vores meget talentfulde unge keeper Tobias Lantz, siger vi samtidig farvel til nuværende sæsons 2 keepere Frank Mikkelsen og Brian Jørgensen. De har gjort et godt arbejde indtil nu, de skal nu sammen med holdet være med til at gøre sæsonen færdig, således vi forhåbentlig også har et ligahold til den kommende sæson.

Efter to gode sæsoner i Ringsted kigger Frank Mikkelsen efter nye udfordringer.

Frank Mikkelsen udtaler: ’’Jeg har stadig mine bedste år foran mig. Jeg kigger både efter min kommende klub i Danmark samt udlandet. Jeg er klar på nye udfordringer. Jeg har været meget glad for min tid i Ringsted og har været glad for spillerne samt teamet omkring, nu skal jeg gøre tingene ordentlig færdig, således jeg afleverer et ligahold’’.

Efter en enkelt sæson i TMS Ringsted i denne omgang ligger Brian Jørgensen håndboldtøjet på hylden og prioritere familielivet.

Brian Jørgensen udtaler: “Dette er min sidste sæson i min aktive karriere, og jeg er privilegeret at jeg kan slutte den af i landets bedste række, og ikke mindst for TMS Ringsted som jeg har brændt så meget for. Spillerne og teamet omkring holdet, har gjort det til en fornøjelse at vende hjem igen. Familielivet kalder, men først vil jeg gøre alt for at aflevere et hold i ligaen til den kommende sæson også.” 

TMS Ringsted

Billeder:

  • Johnny Andreasen og Simone Nielsen fra Fysikken ved det virtuelle sundhedstjek (Danmark – Spanien)
  • Patrick Bols portrætbillede