fbpx

Den sportslige ledelse er fortsat i fuld gang med at få næste års hold på plads, hvor det går den rigtig vej.

I den forbindelse er vi glade for at kunne melde ud, at vi har lavet en 3-årig aftale med en af de største håndboldtalenter øst for Storebælt, den 19-årige Lauritz Reinholdt Legér fra Sydhavsøerne.

Lauritz spiller både playmaker og venstre back, og var en del af det Danske U19 landshold som vandt VM bronze i Nordmakedonien. Det gjorde han i øvrigt så godt, at han efter turneringen blev kronet med en plads på All Star-holdet som holdets playmaker.

Det er således ikke et hvilket som helst talent TMS Ringsted A/S har trukket til klubben. Lauritz har fået hele sin håndboldopdragelse i Sydhavsøerne med et enkelt års afstikker til efterskolen i Oure, hvor han i øvrigt vandt DM med GOG’s U17 hold.

TMS Ringsted A/S og Lauritz har indgået en 3-årig aftale, og vi er i TMS Ringsted A/S rigtig stolte af, at kunne tiltrække så stort et talent. Det er rart, når vi kan stoppe bevægelsen mod Jylland for de dygtigste spillere.

Lauritz Reinholdt Legér udtaler: ”Jeg føler det er det helt rigtige klubskifte for mig netop nu i min karriere, hvor det er et step op for mig. TMS Ringsted A/S har igennem længere tid presset på i toppen af 1. division plus sidste års korte ophold i Ligaen. Jeg håber meget på en direkte oprykning til min nye klub i indeværende sæson, således jeg kan udvikle mit håndboldtalent på øverste niveau, og forhåbentlig være med til vi bliver, og derefter bygger på. Jeg har hørt meget godt i mit netværk om træningsmiljøet og klubbens organisation, ligesom jeg har haft rigtige gode snakke med Christian Dalmose om min kommende rolle i TMS Ringsted A/S. Nu vil jeg gøre mine ting 100% færdigt i Sydhavsøerne, hvor jeg har været i klubben i alle mine ungdomsår. Jeg vil slutte godt af, og være medvirkende til at Sydhavsøerne ender så højt i tabellen som muligt.”

Christian Dalmose udtaler: ”Vi er i TMS Ringsted A/S rigtig glade for, at vi kan tiltrække dygtige unge landsholdsspillere til klubben. Sidste sæson var det Andreas Magaard i denne sæson Oskar Rasmussen og altså til den kommende sæson Lauritz. Det viser vi gør noget rigtigt, og at de unge mennesker kan se, at de bliver trænet godt, og får rigelig med spilletid, således de kan fortsætte deres positive udvikling. Jeg ser et kæmpe potentiale i Lauritz, og glæder mig til at få ham under mine vinger.”

Aftalen gælder fra 1. juli 2020 til og med 30. juni 2023.

TMS Ringsted

 

Data Lauritz Reinholdt Legér Léger:

  • Højde 194 cm
  • Vægt 94 kg
  • Antal ungdomslandskampe 34

    Billede: Lauritz Reinholdt Legér & Christian Dalmose