TMS Ringsted A/S har valgt at supplere målmandsposten, idet der er mindre og større skader på hhv. Mikkel Tønners og William Asmussen. Hvor kigger man hen, når en sådan situation opstår? Selvfølgelig mod Roskilde, hvor Morten Fager har stået en god først halvdel af sæsonen, og har haft mange gode kampe.

Morten Fager udtaler sig: Da TMS Ringsted A/S henvendte sig, kunne jeg mærke mine stærke følelser for klubben, da muligheden for at hjælpe dem i situationen tilbød sig. Jeg mener, at jeg i første halvdel af sæsonen for Roskilde har vist, at jeg fortsat kan stå på mål. Det glæder jeg mig til at overføre til TMS Ringsted, som går en spændende periode i sæsonen i møde. Jeg glæder mig til at støde til truppen. Jeg kender fortsat de fleste både på holdet og lederne omkring, så det bliver nemt at integrere sig.

Christian Dalmose udtaler sig: Vi har været hårdt ramt af skader, og i den vigtige periode holdet går ind i, er jeg glad for, at klubben har handlet hurtigt og supplere på målmandsposten. I Morten Fager får vi en målmand, som i sæsonen har vist, at han stadig kan stå på mål. Det viste han bl.a. i 1. halvleg, da vi mødte Roskilde. Han er også en spiller, som er fuldt integreret på holdet, og kender vores rytmer og rutiner. Jeg er rigtig glad for, at vi har skabt ro på posten, og ser frem til en drønspændende periode med masser af afgørende kampe.

TMS Ringsted A/S og Morten Fager har indgået en kontrakt for resten af sæsonen. Morten Fager træder ind i træningen fra på mandag, og kan allerede være at finde på holdet til næste fredag i udekampen mod Odense.

TMS Ringsted