fbpx

TMS Ringsted har lavet en 1-årig aftale med William Asmussen, 18-årig keeper fra GOG. William har spillet de sidste tre sæsoner i GOG, først som U16, hvor han var med til at vinde DM-guld, og de sidste to sæsoner som U18, hvor han bl.a. vandt bronze med GOG’s U18 til DM.

Det specielle ved William er, at han er gammel TMS’er og forlod TMS Ringsted som 2. års U16 for at leve sin store håndboldambition ud, først på Oure Efterskole og derefter på gymnasiet samtidig med, at han levede håndbolden fuldt ud. Inden han tog af sted til GOG, var han ligeledes en del af IKA Ringsted.

William vender nu retur til hjembyen for at gøre 3. g færdig på MSG (Midtsjællands Gymnasium, Ringsted), samtidig med han bliver en del af Liga-truppen i TMS Ringsted. I første omgang er han tænkt som afløser for Thomas Matic som 3. målmand, men man ved aldrig, hvor det kan bære hen.

William Asmussen fortæller: Jeg vender retur til TMS Ringsted, fordi jer har mærket en interesse for mig her. Jeg har hørt og kan se, at træningsmiljøet er godt med stor fokus på målmandsposten, hvor bl.a. Morten Fager står for træningen. Jeg glæder mig til at vise, at de tre sæsoner i GOG har været god for min udvikling.

Cheftræner Christian Dalmose udtaler: Det er en spændende ung spiller, vi har fået til klubben, og så gør det jo heller ikke noget, at han er ’’egen avl’’ og kommer fra byen. Vi må se, hvor det kan bære hen med William. I første omgang er han med for at lære, men vigtigt er, at han vil træne og blive dygtigere, for sådanne typer er der altid brug for.