fbpx

Ida Kingo kæmpede hele sidste sæson med en drilsk fodskade, og netop denne fodskade er ikke blevet bedre. Derfor er der nu ikke anden udvej end at stoppe med at spille håndbold for Ida, som kan se tilbage på en U18 DM titel og flere sæsoner i 1. division.

Normalt når en spiller stopper, så roses de til skyerne for deres måde at være på og deres indflydelse i truppen i den klub, de har været i.

Derfor ved jeg ikke helt, hvordan jeg skal få understreget, hvilken kæmpe betydning Ida har haft i TMS Ringsted, som en vellidt spiller, ikke bare på holdet, men også hos sponsorer, bestyrelse og andre hold i klubben. Altid med en hjælpende hånd og rosende ord til holdkammeraterne, selvom frustrationen over ikke at kunne bidrage selv har været kæmpe stor. Og de 16 kampe hun er noteret for i seneste sæson skyldes hovedsageligt en rolle som straffekastskytte, og nogle kampe til sidst, hvor det blev til korte perioder på banen.

På trods af det havde Ida nærmest ikke et afbud og var altid klar på at lave sine øvelser, cykle, eller hvad nu foden tillod. Og hendes engagement understreges 100 % af, at hun træner med det hun kan indtil sommerferien og støtter sine holdkammerater til det sidste.

Ida nåede måske aldrig at blive en stjerne på banen i TMS Ringsted de seneste par sæsoner, men nåede i den grad at blive en kæmpe stjerne udenfor! Jeg håber personligt at se Ida i en rolle omkring holdet, men forstår også fuldt ud, at hovedet lige skal cleares, og aftenerne skal bruges på andre ting.

Tak for alt til Ida Kingo!

Dennis Jensen