fbpx

Kontinuerlighed har været vigtigt i efterhånden nogle år i TMS Ringsted. Efter at Herre 1, Herre 2 og U19 er taget ud af foreningen og lagt over i et selskab, er det her om end endnu mere vigtigt, at denne kontinuitet fortsætter og udbygges.

Derfor er det rart her ultimo oktober at melde ud, at tingene omkring de tre hold er på plads, og ser ud som følger til næste sæson, som starter 1. juli 2020:

Hold 1

 • Cheftræner Christian Dalmose
 • Ass. Morten Nyberg
 • Team Manager Michael Kehr
 • Holdleder Peter Rasmussen
 • Holdleder Per Byrialsen
 • Fysisk træner Anders Larsen

 

Hold 2

 • Cheftræner Anders Larsen
 • Holdleder Per Leth Sørensen

 

U19

 • Cheftræner Hold 1 Trine Vandsted
 • Ass. træner Anders Larsen
 • Cheftræner hold 2 Søren Danielsen
 • Holdleder Mette Tell

Det er rart allerede nu at kunne melde ud, at ledelsen og støttefunktionerne omkring de tre hold i selskabet er på plads.

Derudover har vi pr. 1. maj 2020 oprettet en ny og vigtig rolle i arbejdet med de mange unge talenter, som befinder sig på Herre 1, Herre 2 og U19 Herre. Derfor har vi som Talentchef ansat Dennis Jensen, som får ansvaret for at fastholde og tiltrække spillere til klubbens Herre 2 og U19 Herre, samt have overblikket over de talenter som er på vej nedefra klubbens ungdomshold i foreningen.

Dennis har tidligere været flere år i TMS Ringsted, og har trænet ungdom og senest 1. division damer, samt har i denne sæson en afstikker til vores samarbejdsklub Dianalund/Tersløse for at træne herrerne der. Dennis Jensen er ligeledes dagligleder på IKA Ringsted, hvilket gør at vi med denne ansættelse kan styrke samarbejdet endnu mere mellem TMS Ringsted og IKA Ringsted.

Det har været vigtigt for klubben med denne nye stilling, at finde en person, som kender klubben, kender de Sjællandske håndboldtalenter og samtidig brænder for håndbold – at Dennis samtidig er daglig leder på IKA Ringsted gør kun, at matchet er perfekt.

“Dette er for mig et drømmejob, og jeg glæder mig helt vildt til arbejdet med de unge spillere i selskabet TMS Ringsted A/S. Jeg vil gøre alt for at selskabet fastholder deres positive arbejde med at udvikle egne talenter i et håndboldmiljø, som meget gerne skal være Sjællands bedste. Ligesom jeg glæder mig til igen at have min daglige gang i Dansk Kabel TV Arena, som har et helt specielt håndboldmiljø.

Jeg glæder mig ligeledes til samarbejdet med personerne omkring Herre 1, Herre 2 og U19 Herre, og håber at vi kan få udviklet samarbejdet endnu mere igennem hele klubben, som giver talenterne i TMS Ringsted de bedste forudsætninger for at nå langt med deres håndbold.”

Det er vigtigt, at udover at have et 1. hold på øverste niveau, at arbejde med talenterne på de to øvrige hold Herre 2 og U19 Herre. Selvom tingene bliver endnu mere professionelt, er det vigtig, at der er lokale drenge med i 1. holdstruppen, det kræver et godt sportsligt setup på holdene under 1. holdet – Det mener vi at have nu og lidt til.

I denne sæson, har vi set Christian Wacher fra egen ungdomsafdeling bide sig fast i 1. holdstruppen og har fået pænt med spilletid i de første kampe. Hvis ikke det sker, har vi et hold 2 i 2. division, hvor Wacher får masser af spilletid, og dermed fortsætter sin positive udvikling.

Til den kommende sæson, har vi indtil videre fundet tre bobler ud af formentlig fire, som er tilbudt 1-årige kontrakter, for derigennem at vise sig frem til forhåbentlig at blive tilbudt større længevarende kontrakter efter næste sæson. Det er vigtigt at TMS Ringsted A/S, også spiller med lokale drenge i 1. holdstruppen.

Alle tre har allerede haft mange træninger sammen med 1. holdstruppen i denne sæson, og har indtil videre gjort det rigtig godt.

De tre udvalgte fra egen ungdomsafdeling som er på kontrakt fra 1. juli 2020 er:

 • Valdemar Gravesen højre back – har allerede fået debut på 1. holdet.
 • Dejan Brajic venstre back / playmaker – har spillet i klubben i alle ungdomsår
 • Mathias Qvortrup venstre back /playmaker – har været med i et par træningskampe op til sæsonstart

Vi byder alle tre velkommen og ønsker dem alt muligt held og lykke med deres senior håndbold karriere, når den kommer i gang for alvor til næste sommer.

TMS Ringsted