TMS Ringsted spiller lørdag eftermiddag kl. 15:00 deres femte kamp i 1. division, hvor 1. divisions eneste ubesejrede mandskab IK Skovbakken venter. Cheftræner Christian Dalmose har stor respekt forud for opgaven.

Optakt: Da TMS Ringsted spillede seneste kamp i 1. division mod Team Sydhavsøerne, var det vel det, man kalder en af de bedre dage på kontoret. TMS vandt med 14 mål i en kamp, hvor der blev rigelig med mulighed for at give spilletid til de unge talenter. Unge Valdemar Gravesen fik blandt andet muligheden og kvitterede med et flot indhop.

En runde senere spidser det dog allerede til i toppen af 1. division, hvor TMS Ringsted står overfor en af de svære opgaver når IK Skovbakken kommer på besøg i Dansk Kabel TV Arena. En modstander, som fortsat er det eneste ubesejrede hold i 1. division efter de første par runder. Det er derfor også en modstander, som cheftræner Christian Dalmose har respekt for, og hvor der ikke skal være tvivl om, at det er et hold som sagtens kan bide fra sig.

  • ”Det er et hold, som gerne vil spille håndbold. Vi har stor respekt overfor et hold, der slår Odder og Team Sydhavsøerne som begge er hold der gerne vil ligge i toppen. IK Skovbakken har en rigtig solid organisation, hvilket også har gjort dem til det eneste ubesejrede hold i 1. division. Jeg forventer vi tager nogle af de gode momenter med fra seneste kamp imod Team Sydhavsøerne, og kan vi gøre det i alle 60 minutter er jeg ikke i tvivl om, at vi nok skal få et godt resultat hjemme i Dansk Kabel TV Arena” siger Christian Dalmose.

Kampen mellem TMS Ringsted og IK Skovbakken bliver fløjtet i gang lørdag eftermiddag d. 28 september klokken 15.00 i Dansk Kabel TV Arena, Ringsted.