fbpx

Selvom sæsonen 2019-2020 lige er gået i gang, så har TMS Ringsted A/S længe været i gang med at se på næste års holdkort.

Før sommerferien forlængede klubben med Morten Jensen vores talentfulde v. back. Nu kan vi melde ud, at klubbens U21 landsholdsspiller og stregspiller Andreas Magaard har forlænget sin aftale med to sæsoner – således aftalen nu udløber 30. juni 2022.

Det er vigtigt for klubben at arbejde kontinuerligt med truppen, således der ikke sker store udskiftninger, men der alligevel lægges lag på fra sæson til sæson, specielt nu hvor klubben har etableret et selvstændigt selskab omkring Herre holdet. Ambitionerne er at komme op i Ligaen igen, for denne gang at blive der og udvikle holdet og klubben.

Samtidig er vi godt klar over, at de unge spillere vi udvikler (sidste sæson i form af Benjamin Pedersen), kan vi ikke beholde i hele deres karriere. Vi vil samtidig gerne være det sted på Sjælland, hvor unge ambitiøse spillere kan få spilletid, være her i nogle sæsoner, for derefter at tage turen videre til større klubber.

Det næste eksempel for sådan en rejse kan godt blive Andreas Magaard, som pt. er i gang med sin anden sæson i TMS Ringsted, hvor han for alvor i denne sæson er sat i spil og udfylder rollen perfekt. Andreas Magaard var med på U21 landsholdet, som i sommers blev nr. 5 ved det netop afsluttede VM i Spanien, i øvrigt sammen med en af klubbens andre store talenter nemlig højre fløjen Oskar Rasmussen.

Andreas Magaard udtaler sig:

Jeg har valgt at skrive under med TMS Ringsted, fordi jeg er rigtig glad for min udvikling i klubben. Jeg føler at både vi som hold og jeg personligt rykker os godt, hvilket er super fedt. Vi træner godt, og har et godt miljø, hvor vi forventer noget af hinanden og presser hinanden. Jeg er glad for fortsat at være en del af projektet om at få TMS tilbage i ligaen, og sørge for at vi bliver der. Jeg synes vi har et spændende hold med en god blanding af nogle rutinerede folk og en flok unge spillere, som gerne vil fremad, og det er jeg glad for at være en del af.

Cheftræner Christian Dalmose udtaler sig:

Andreas kom til os fra GOG sidste sæson, og var vores 3. valg sidste sæson. Han har fået mere og mere spilletid, og har i år udviklet sig til en virkelig stærk stregspiller, som kan udfylde flere positioner i forsvaret.  Samtidig gør Andreas det fantastisk i angrebet, hvor han indgår super godt i vores angrebsspil, og er meget svær at holde på stregen, samtidig med han er utrolig træfsikker i hans afslutninger. Til træning kommer han hver gang for at lære, og han går til den til hver eneste træning. Jeg er glad for, at det er lykkes klubben at forlænge ham et par sæsoner mere. Jeg ser frem til at træne og følge Andreas’ udvikling, han kan nå langt.

 

TMS Ringsted

12.09.19