fbpx

Endnu en god nyhed op til aftenens kamp mod FIF. Anders Agger forlænger sin kontrakt.

Direktør Ian Marko Fog udtaler:

Anders har en international størrelse, og har vist sig at være yderst driftssikker hos os. Han har forbedret sine defensive kvaliteter og har masser af ligaerfaring. Vores ambitioner om ligaen, passer godt ind med hans egne, og den fysiske størrelse han bidrager med. Han er rigtig godt integreret i truppen, og man møder ham altid med et smil på. Vi er rigtig glade for han fortsætter hos os.

Anders Agger udtaler.

Jeg er virkelig glad for at have forlænget min aftale med TMS Ringsted. Føler at Ringsted er det helt rigtige sted for mig lige nu. Det er en fantastisk klub med mange skønne og dygtige mennesker. Derudover synes jeg at de planer og ambitioner klubben har lagt er utrolig spændende, og stemmer godt overens med mine egne. Jeg synes vi har en spændende trup og et rigtig godt træningsmiljø. Det har derfor ikke været nogen svær beslutning for mig. 

Cheftræner Marc Uhd udtaler:

Anders har nu været halvanden sæson i TMS Ringsted. Han startede rigtig stærkt i ligaen sidste sæson, ligesom der denne sæson også har været fine præstationer. Anders har en stor fysik, hvor han specielt offensivt kan være svær at håndtere. Han har ligeledes en god fornemmelse for at løbe i rum, med henblik på at få bolden af medspillerne. Defensivt har Anders løftet sit individuelle niveau. Han er blevet bedre på duellerne, selvom det for en stor spiller, er svært at håndtere de lidt mindre fysisk stærke spillere.

Anders har ikke misset en eneste træning eller kamp denne sæson. I en så fysisk betonet sport som håndbold er, er det dejligt som træner at have spillere du ved kan træne / spille hver gang. Vi er derfor glade for at Anders har valgt at fortsætte i TMS, ligesom vi tror at Anders fortsat kan finde nogle procenter på sin egen individuelle udvikling.