fbpx

Dejlig nyhed ovenpå den vigtige sejr i går, vores talentfulde, godt to meter høje højre back Christian Nim forlænger til 2024.

Direktør Ian Marko Fog udtaler:

Nim går en smule under radaren, men bidrager med en bedre rytme på holdet, og har et godt øje for sine medspillere. Det er dejligt at have ham tilbage efter en mindre skadesperiode. Han viste igen i går, med 5 mål og en god forsvarspræstation mod Odder hans fine potentiale. Vi tror på han kan udvikle sig yderligere, når han får arbejdet med sin fysik. Vi er glade for han fortsætter, så endnu en del af grundstammen er på plads til næste sæson. 

Christian Nim udtaler:

Jeg er super glad for tilliden i Ringsted, og ser frem til at lægge yderligere lag på min udvikling. Nu skal vi have sikret os den oprykning, så får vi de rigtig sjove kampe til næste sæson.

Cheftræner Marc Uhd udtaler:

På trods af han kom senere ind i sæsonen, har han hurtigt fundet ind i en god rytme med den resterende del af truppen. Christian har bidraget med et godt flow, og har i enkelte kampe også selv vist sig fint frem hvad scoringer angår. I en turbulent sæson, hvad skader angår, har Christian været et solidt anker. Det er derfor naturligt at vi gerne vil forlænge med Christian, der har bidraget flot i hans korte TMS-tid. Vi håber Christian fortsat kan bidrage denne sæson, samtidig med Christian selv får lagt et – to lag på sit eget spil