fbpx

Når modgang bliver til læring, og talent konverteres til erfaring, så står vi i TMS efter oprykningen blev sikret mod Otterup på et stærkt bæredygtigt fundament. Jeg er umådelig stolt over det spillerne og stab omkring har præsteret. Med den modgang, vi har været igennem i form af skader på så mange store profiler gennem sæsonen, så har de min dybeste respekt. I samme ombæring vil jeg rose administrationen og bestyrelse. Det har været et vanvittigt arbejdspres, med udvidelsen af forretningen, og det at skulle hente den økonomi man mister ved nedrykning, som er i størrelsesorden 1,5 mil. Det kunne heller ikke lade sig gøre uden vores trofaste sponsorer, i er vitale for klubben,  sammen med de mange fans og frivillige,  der støtter flot op. Alle har en kæmpe aktie i vores succes, vi er lykkes sammen, og det glæder mig utrolig meget. En fra hjertet tak fra min side.

Det var yderst interessant for mig, det som skete op til Høj kampen. Vi tog en hurtig beslutning, og besluttede os for at leje hal B, for at fylde hallen, og se om vi kunne lave noget tiltrængt økonomi, på en Auktion med lækre gaver, fra vores tro sponsorer. Min lidt positive forventning, var vi kunne få 200 ind til et sådan arrangement. Men Ringsted ville det anderledes. Hele 324 (284 i Hal B + 40 i cafeen) blev tilmeldt til spisning inden, og det var reelt kun fordi, vi grundet vores beredskabsplaner, som vi en gang havde udvidet, ikke havde tilladelse til mere. Der blev afvist en masse VIP og Sponsorer, som havde været for sent ude.  Vores næste problem var vi ikke havde siddepladser nok, til vores VIP, det betød jeg som Direktør, måtte tage en meget svær beslutning, og inddrage det grønne fanhjørne fra ungdommen. Da vi også skal levere siddepladser til årskortholdere, udebaneholdet, samt de personer der har det med i deres sponsorat, kunne vi ikke sætte nogle siddepladser til salg via nettet. Hallen var fyldt til bristepunktet med ståpladser fordelt selv bag målene. Og tusind tak for det, det sætter vi enormt pris på!

Nu får vi en usandsynlig flot Rambla, der taget VIP oplevelsen i vores nye Cafe Royal op på et andet niveau. Det betyder i min verden at det bliver langt mere interessant for sponsorere at invitere samarbejdspartnere med. Hvis der så inde i Hallen samtidig, løber profilerede verdensmestre rundt, som verdens bedste håndboldspiller Landin, Lauge og Mikkel Hansen, så forudser jeg et pres på siddepladser, som TMS Ringsted aldrig tidligere har oplevet. Med alt respekt for HØJ og vigtigheden af kampen, så er det en anden skala vi bevæger os i nu.

Vores erhvervsklub bagholdet vækster hastigt under kyndig ledelse af Peter Nielsen fra Intermail, og Lars Nila, her var visionære Andreas Karlsen ude fra de konservative, med et bud på en ny Arena i Ringsted. Da jeg i sin tid takkede ja til Direktør jobbet i Ringsted, var det med et mål om at etablere os i ligaen. Lige nu har vi hverken faciliteter eller stor nok økonomi til for alvor at være med I den måske tredje bedste række i verden.

De historiske 19 point i ligaen i sidste sæson, og førstepladsen i 1. div., er først og fremmest en forståelse af, vi alle skal løbe hurtige end de andre. Det er dygtige trænere og stab, spændende spillere med stort potentiale, trup sammensætning mm. Det kan man komme langt på, men korthuset kan hurtig falde, ved skader på de forkerte spillere. De barske facts er følgende, hvis vi ikke i samarbejde med politikere og private investorer finder penge til enten en udvidelse af Poul Christens Arena Hal A, eller en ny Arena, så kan vi på den lange bane ikke være med på øverste hylde. Det tempo Dansk håndbold udvikler sig i, med et landshold der er verdensmestre tre gange i træk, og en Liga, der udvikler sig mod top-3 i verden bliver urealistisk. Det er nu vi skal handle, inden toget kører fra os, og vi skal have flere flagskibe med i Øst, det har Ringsted og håndbold Danmark fortjent.

Ian Marko Fog
Direktør TMS Ringsted A/S