fbpx

Morten Olsen købt fri af kontrakten i TMS, og spiller minimum en sæson mere for de danske mestre GOG.

Direktør i TMS Ringsted Ian Marko Fog udtaler:

Det kommer nok ikke som den store overraskelse, men GOG har i samråd med Morten valgt at udløse en klausul i hans kontrakt, som samtidig giver en god økonomisk indsprøjtning til vores klub.

Vi er selvfølgelig kede af en kapacitet som Morten Olsen, som læser spillet på en unik måde, ikke kommer til os næste sæson.

Når det er sagt, så har Olsen været en ualmindelig god Case for os i TMS. Han har indløst en for klubben historisk høj transfer, som på vores niveau er en kærkommen hjælp, i forhold til det relativ store økonomiske tab, der er ved at rykke ned i 1. div. Ud over det sikrer vi os en super fed opvisningskamp for vores fans på hjemmebane mod selveste GOG, som optakt til sæsonen i Ligaen.

Ingen kunne have forudsagt at Morten ville ramme et så højt spillemæssigt niveau i hans fremskredne alder. Det er tydeligt for mig at deltagelsen i CL har tændt gløden i bålet, sammen med hans fantastisk dygtige holdkammerater. Derfor ville det også være upassende for ham at stoppe spillerkarrieren nu.

Vi glæder os dog meget over vi nu i en ualmindelig svær sæson, med en strid modvind, selv har kvalificeret os til Landets bedste række. Stort Cadeau til holdet, staben omkring og vores cheftræner Marc Uhd, som grundet de mange skader har haft virkelig hårde betingelser.

Vi har selvfølgelig været forberedt på scenariet, og forventer en afklaring på en afløser som assistent indenfor kort tid.