fbpx

En arbejdssejr i Maribo!

En propfyldt hal i Maribo, rammerne for en god håndboldkamp var på plads i kampen mod Team Sydhavsøerne.

Kampen blev fløjtet op, og vi tog fuldstændig kontrol over kampen. Vi dækkede stort set fejlfrit op og løb TSØ ned. Brian tog godt fra i målet, og det pillede optimismen ud af spillerne fra TSØ. Vi var i kontrol fra star, og kom hurtigt foran. Midtvejs i 2. halvleg var vi foran med 6-7 stykker.

Vi var i kontrol, men vi var alle sammen klar over, at vi ikke skulle miste fokus, for så ville de komme blæsende tilbage. Vi gik således til pause foran med 6 mål (pausestilling 12-18).

2. halvleg startede som første, og vi styrede tempoet i kampen. Vi spillede igen godt i begge ender og kom foran med 9 på et tidspunkt i halvlegen. Så gik de frem i offensivt forsvar, hvilket gav os lidt problemer. Vi tog nogle dumme og alt for hurtige afslutninger, som gav nemme redninger i TSØ-målet, hvilket gav dem nogle nemme kontramål. Pludselig havde vi igen en kamp, og vi var kun foran med 4. Så fik vi sat proppen i og lidt ilt til hjernen. Så fik vi, til kæmpe jubel, kørt 6-måls sejren i land (slutstilling 25-31)!

Kunne fremhæve mange spillere i dag, så vælger i stedet at give sejren til hele holdet, samt alle vores tilhængere uden for banen.

Vi takker ydmygt, og dybt fra hjertet, de fremmødte tilskuere, der trodsede X-faktor og hjalp os til sejr. Jeres opbakning og larm gjorde en kæmpe forskel – så endnu engang tusind tak!

Husk at møde op i Dansk Kabel TV Arena på onsdag, når HØJ Elite kommer på besøg.

#VAMOSTMS