fbpx

I sidste weekend af april kommer den nye Mikkel Hansen eller Kristina Kristiansen (måske) til Ringsted. Det sker, når der hos TMS Ringsted afholdes DM for U18 Drenge og Piger.

Dansk Håndbold Forbund har valgt TMS Ringsted som værtsby til afvikling af U18 DM 2016 i weekenden den 30. april – 1. maj. Der vil være mulighed for at opleve Danmarks største talenter og kommende stjerner, når DM afvikles som et Final 4 stævne, hvor de fire bedste U18 Drenge hold og fire bedste U18 Piger hold deltager i den største håndboldbegivenhed for ungdomsklubhold herhjemme.

Glæde hos TMS Ringsted
Hos TMS Ringsted glæder man sig over at have fået tildelt finalestævnet.
”TMS Ringsted er en meget velorganiseret håndboldklub med mange frivillige ledere, forældre, ungdoms- og seniorspillere, som alle er parate til at yde en ekstraordinær indsats. De deltagende hold, tilskuere og Ringsted by skal opleve et DM 2016, som vil blive husket i mange år frem,” fortæller stævneansvarlig Jørgen Pedersen, TMS Ringsted.

Alle spillere og ledere vil få muligheden for at overnatte på Valdemarskolen ca. 300 meter fra Ringsted Sport Center. Hos TMS Ringsted har man stor erfaring med netop denne form for arrangementer, så opgaven virker på ingen måde som en uoverkommelig opgave for klubben:
”Vi har gode erfaringer med overnattende og spisende håndboldspillere ved vores årlige DHF Håndbold Camp og vores eliteopstartsstævne ALPI-Cup. Så vi er godt klædt på til at omdanne Ringsted til et håndboldmekka sidst i april,” fortæller Jørgen Pedersen.

Borgmester glad for at kunne vise Ringsted frem
Også Ringsted Kommunes borgmester, Henrik Hvidesten, er glad for, at Dansk Håndbold Forbund har valgt Ringsted som værtsby.
”Det er altid glædeligt, når der kan tiltrækkes store arrangementer til vores kommune. Det tror jeg, at vi vil se mere af i fremtiden. Ringsted er nemlig centralt beliggende midt på Sjælland med gode muligheder for offentlig transport og med motorvej lige ved. Samtidig har vi gode overnatningsmuligheder på de nærliggende hoteller og vandrehjem. Og skulle tilskuere og spillere i løbet af weekenden få behov for lidt ”frisk” luft, så ligger hallen centralt i Ringsted i kort gåafstand til byens lokale handelsliv og Danmarks eneste outletby samt rekreative og grønne områder. Så alt i alt er der dækket op til håndboldfest i slutningen af april,” fortæller borgmester Henrik Hvidesten.

FAKTA
• Alle kampe afvikles i Dansk Kabel TV Arena (Tværallé 8, 4100 Ringsted) med plads til 1.380 tilskuere
• Det endelige kampprogram vil blive offentliggjort medio april, når alle hold har kvalificeret sig