fbpx

TMS Ringsted må sande, at med oprykning til Håndboldligaen for klubbens herrehold, er opgaverne bare blevet flere. Grundet de mange ekstraopgaver, så har Bestyrelsen og Eliteudvalget besluttet at øge mandskabet på TMS-kontoret. Derfor, så starter Maria Rømer på kontoret pr. 1. januar 2019.

Maria er uddannet speditør, hvor Maria har arbejdet med transport og logistik siden 1999. I de sidste 5 år har Maria arbejdet hos Blue Water Shipping, hvor hun har koordineret leveringer til ca. 300 Tiger butikker i Spanien og Portugal. Maria er 41 år samt født og opvokset i Ringsted. Maria har siden 2012 haft sin gang i TMS Ringsted, da hendes ældste datter startede som U9-spiller. Siden da har hun haft en aktiv rolle i TMS Ungdom som træner, manager og holdleder. I dag træner Maria U4 og er manager for U12-pigerne, hvor Maria og hendes mand Jan Rømer yngste datter spiller.

Maria udtaler sig: ”Jeg glæder mig utrolig meget til, at få lov til at være en del af TMS Ringsteds administration, og at få lov til at arbejde sammen med mennesker, der brænder for samme sag. Jeg glæder mig til at møde nye opgaver og udfordringer, og ikke mindst at kunne kombinere arbejde og fritidsinteresse.”

Formand Henrik Dudek udtaler sig: ”Anja Fog har kæmpet en brav kamp for at følge med alle de praktiske opgaver, der er i en professionel håndboldklub, ligesom Bestyrelsen og Eliteudvalget har knoklet for at følge med de øgede krav, der er ved at spille i Håndbold Ligaen – herunder, bl.a. sponsorarbejdet og opfølgning på, at vores samarbejdspartnere får, hvad de betaler for.

Derfor glæder det mig, at vi kan tiltrække en kapacitet som Maria Rømer, som har den helt rigtige profil, hvor hun er uddannet i en administration, som gør, at hun er vant til at have mange bolde i luften, og holde hovedet koldt, når der er tryk på. Det er lige præcis nogle af de kvaliteter, som vi har brug for. Det, at Maria så har været en del af TMS Ringsted i en årrække, er kun en yderligere kvalitet, der gør hende 110% egnet til jobbet.

Vi må også bare sige, at vi ikke kan blive ved med at udvide klubben med de ressourcer vi pt. har til rådighed, og her tænker jeg ikke kun aktiviteterne omkring vores herrehold, men også vores damehold og alle de samarbejdspartnere, som efterhånden er en del af TMS Ringsted. TMS Ringsted er skabt ud fra en meget stram økonomisk styring og et højt aktivitetsniveau på sponsorsiden, hvilket vi selvfølgelig vil fortsætte med.

Vi ser frem til, at Maria starter, således vi har to stærke kræfter på kontoret, som kan påtage sig de interne administrative opgaver samt udadtil hjælpe med at servicere vores efterhånden 160 samarbejdspartnere, som vokser støt. De skal også sammen sætte yderligere ind overfor vores kampafvikling, hvor specielt TV-kampene trækker store ressourcer.”

Velkommen til Maria!