fbpx

Lørdag tog vi den korte tur til Roskilde, for at spille en af sæsonens sjoveste kampe. Vores indbyrdes opgør mod Roskilde er altid spændende og fyldt med nerve.
Hjemmeholdet har fået en god start på sæsonen, men vores egen har været lidt mere blandet. Seneste kamp fik vi dog rigtig gang i kontra og angrebsspillet da vi lavede 32 mål mod Fredericia.
Og havde man sagt inden kampen at vi nærmede os det samme mod Roskilde, så tror jeg alle havde sagt at det ville give 2 point.
Kampen starter med Roskilde i teten, og med for mange brændte chancer fra vores side, og derfor kan Roskilde gøre det til 6-2 efter 8 minutter. Med en time-out får vi lidt ro på tingene og vi arbejder os stille og sikkert på 7-5 og kampen er igen tæt.
Vi halter efter med de par mål resten af halvlegen og kan gå til pause med 14-11.
2.halvleg bliver en lang kopi af det samme billede, vi er flere gange oppe og være bagud med 1, men for store fejl og svigtende forsvar og målmandsspil gør at vi aldrig kan få kontakten 100%. Til sidst bliver det hele spænding og nerver og Roskilde kan trække sig ud af kampen med en 32-31 sejr.
Vi kan igen konstatere at angrebsspillet er på meget højt niveau, men også at der er noget usikkerhed i forhold til vores forsvarsspil, som vi skal have arbejdet meget seriøst med.
Hvis man skal finde noget positivt i denne situation er det at rækken er uhyre tæt og alle slår alle, så vi er efter 6 runder stadig kun 4 og 5 point fra hhv. 3 og 2 pladsen. Så vi er bevidste om at der skal nogle flere point på tavlen, så vi kan bevæge os opad i tabellen.
Angrebsmæssigt skal de 3 bagspillere Emma Navne, Julie Frilund og Louisa Mittet have stor ros for en flot kamp, ligesom Julie Gottschalksen var sikker fra højre fløj.
Vi er også nødt til at rose dagens modstander fra Roskilde Håndbold for at spille en flot
Målscorere for TMS Ringsted:
Julie Frilund 10, Emma Navne 8, Trine Mortensen 5, Louisa Mittet 4, Julie Gottschalksen og Louise Wendelbo 2 hver.