fbpx

TMS Ringsted – TM Tønder Håndbold 27-22 (14-12)

Vores anden kamp i Dansk Kabel TV Arena og vores tredje kamp i turneringen bød på to hold, som er kommet godt fra land, så et tidligt topopgør. Begge hold havde vundet deres første to kampe, så vi vidste, det ville blive en hård og tæt affære. Tønder er et stærkt fysisk hold, og det viste de også. De spiller hurtigt og er gode til at bruge deres bredde. Vi plejer dog at have et godt tag på Tønder hjemme i Dansk Kabel TV Arena, og det skulle vise sig, at vi havde det igen. Begge hold startede godt, dog med et lille overtag til Tønder. Vi kom hurtigt på sporet, og selvom vi var bagud de første 10 min, arbejdede vi os stille og roligt ind i kampen, fandt rytmen og gik til pause med en føring på 14-12. I halvlegen fik vi rettet tingene til, som voldte os problemer i 1.halvleg. Vi afsluttede i perioder alt for tidligt og på egen hånd, og det blev for nemt for Tønder at dække op for, og de straffede os hårdt i 1-2 fasen. Vi synes, at vi stod godt og kompakt i forsvaret, men Tønder straffede os hårdt på de fejl, vi lavede. I 2. halvleg havde vi fuldstændig styr på dem, og med en velspillende Martin Vilstrup og Alexander Hansen arbejdede de sammen med hele holdet en fortjent sejr hjem.

Næste gang vi spiller, venter der os en svær udekamp i Køge. Vi skal holde fast i vores gode takter og arbejde stenhårdt i træningen, bevare fokus og koncentration på os selv, så vi kan ride videre på vores rigtig fine start på turneringen.

Tak for støtten i Dansk Kabel TV Arena.

Stillingen undervejs. 3-5, 9-7, 13-11, 14-12, 17-14, 19-15, 21-18, 25-20, 27-22.

Målscore i kampen for TMS: Martin Vilstrup 9, Alexander Hansen 7, Lasse Sinding og Mathias Thomsen 3, Jeppe Jonasson 2, Mike Haack, Mads Dudek og Nicklas Petersen 1.

Næste kamp er søndag d. 27/9 ude mod Køge.