Den ambitiøse midtsjællandske håndboldklub TMS Ringsted tager nu sit næste store skridt i strategien om at blive en fast del af håndboldligaen for herrer. Klubben ansætter den erfarne håndboldprofil Ian Marko Fog som ny adm. direktør op til den nye sæson. Samtidig forlænger man kontrakten med cheftræner Christian Dalmose og har nu det kommercielle og sportslige setup på plads til de kommende sæsoner.

 

I den fortsatte udvikling af TMS Ringsted A/S, er selskabet nået til næste step i planerne om at udvikle organisationen og etablere sig som stabilt ligahold i herreligaen. For at understrege ambitionerne ansætter TMS Ringsted nu den erfarne håndboldprofil Ian Marko Fog som ny adm. direktør fra 1. juli 2021. Han får til opgave at styrke både det kommercielle og det sportslige setup.

“Vi er glade for at kunne præsentere Ian Marko Fog år som ny adm. direktør. Ian kommer til TMS Ringsted med en masse erfaring og et enormt netværk fra håndboldverdenen. Der er ingen tvivl om, at Ian med sin årelange erfaring – først som spiller på højeste niveau i både ind- og udland, siden en flot trænerkarriere og endelig sin tid som spilleragent – er en kapacitet, som vi forventer os meget af,” siger bestyrelsesformand Henrik Dudek, TMS Ringsted A/S.

 

Sætter TMS Ringsted på håndboldlandkortet

Ian Marko Fog har en flot karriere som spiller i Danmark og Tyskland samt ikke mindst 132 landskampe på CV’et. De seneste 10 år kender vi primært ham som cheftræner først i Helsingborg, derefter en længere periode i Nordsjælland samt for ganske nylig en kort periode i Team Sydhavsøerne. Og nu skal han være med til at tage TMS Ringsted A/S til det næste niveau. En opgave, han ser frem til.

“Jeg glæder mig utrolig meget til den store udfordring. Det er en ny rolle for mig som direktør, men jeg kommer med masser af viden fra danske og internationale klubber, som jeg vil gøre brug af. Helt naturligt vil jeg også trække på bestyrelsesformand Henrik Dudeks lange erfaring, en mand som sammen med andre ledende personer i TMS Ringsted A/S, har gjort et fantastisk arbejde for klubben,” siger Ian Marko Fog og fortsætter:

“Målet er klart, at vi på sigt sætter Sjælland på håndboldlandkortet som et stabilt ligahold. Kommercielt skal vi også udvikle os, hvor jeg ser branding af holdet og vores sponsorer som et stort fokuspunkt. For at nå målsætningerne kræver det en stærk økonomi og det kræver bl.a. en ekspansion blandt sponsorkredsen på Sjælland. Vi vil løbe de ekstra meter, der skal til og sørge for mere kvalitet for pengene til vores sponsorer. I fællesskab skal hele regionen løfte i flok, og det bliver min største drivkraft.”

 

Klubben forlænger samtidig med cheftræner Christian Dalmose

Samtidig med nyheden om ansættelse af ny direktør, oplyser TMS Ringsted, at man forlænger kontrakten med cheftræner Christian Dalmose med 2 år, således at den nu går til og med 30. juni 2024.

“Dalmose har været den helt rigtige cheftræner for klubben de seneste fem sæsoner og nu også minimum de næste tre sæsoner, hvor vi fortsat går efter at udvikle os frem mod at etablere os som et fast ligahold,” siger Henrik Dudek.

 

Cheftræner Christian Dalmose glæder sig over forlængelsen og ansættelsen af Ian Marko Fog.

“Der har været tilbud i ind- og udland, men jeg føler slet ikke, jeg er færdig i TMS. Jeg har ambitioner med trænergerningen, og jeg finder stor motivation i at fortsætte med det spændende projekt i Ringsted, så det er glædeligt med en forlængelse til 2024. Desuden trives jeg godt med familien i Danmark og med mit andet virke som håndboldekspert på TV3 Sport,” siger Christian Dalmose og uddyber:

Jeg glæder mig, hver gang jeg kører turen fra København til Ringsted for at træne og spille kamp. Vi er i gang med noget stort i TMS Ringsted A/S, hvor vi vil gøre alt, hvad vi kan i de sidste kampe for at overraske og overleve i ligaen. Hvis ikke det lykkes, er jeg sikker på, at vi kommer endnu stærkere retur til ligaen. Jeg ser ansættelsen af Ian Marko Fog som endnu en byggesten i udviklingen af klubben, således vi på den lange bane kan bide skeer med de etablerede klubber i den bedste række,” siger Christian Dalmose.

 

Skal skabe en rød tråd gennem hele håndboldklubben

Den nye direktør ser frem til samarbejdet med både Christian Dalmose og resten af det sportslige team.

“Jeg ser stort frem til samarbejdet med Dalmose, især i forhold til at forme et hold, der på den lange bane skal kunne overraske mod alle hold i Danmark. Dalmose er en karismatisk træner som er en stor gevinst for os. Han har vundet titler og vist, at han kan rykke et hold i ligaen. Vi kommer rigtig godt ud af det sammen og kan derfor varetage vores respektive roller optimalt til gavn for klubben,” lyder det fra den kommende direktør, der slår fast, at det er en fælles opgave at skabe gode resultater.

“Vi skal skabe de absolut bedste rammer både sportsligt og økonomisk, så holdet med Dalmose i spidsen kan levere optimalt på banen. Jeg vil i samarbejde med trænerteamet og talentchefen arbejde stenhårdt på en rød tråd gennem hele håndboldklubben. Vi skal kreere vores egne talenter og gøre nogle af dem klar til førsteholdet,” siger Ian Marko Fog.

 

Ian Marko Fog bliver den første adm. direktør i TMS Ringsted A/S. Han bliver en naturlig fremskudt person for bestyrelsen og i særdeleshed for bestyrelsesformand Henrik Dudek, som samtidig får mere tid til at servicere klubbens ejerkreds, og forhåbentlig udvide netværket af ejere og større samarbejdspartnere udover Vestsjælland.

 

FAKTA

 

CV Ian Marko Fog

Spiller

1983-1997 Virum/Sorgenfri

1997-2001 Vfl Gummersbach

2001-2001 Vfl Hameln

2001-2002 Ciudad Real

2002-2004 Hsg Nordhorn

2004-2006 Vfl Gummersbach

2006-2008 Bjerringbro/Silkeborg

2008-2010 Nordsjælland Håndbold

Træner

2010-2012 Helsingborg

2013-2019 Nordsjælland

2020-2021 Sydhavsøerne

 

Adm. Direktør

2021-         TMS Ringsted A/S