fbpx

TMS Ringsted A/S har fået endnu en spiller føjet til truppen til den kommende sæson, nemlig playmakeren Lasse Hamann-Boriths. Vi er rigtig glade for, at Lasse kommer til TMS Ringsted, hvor vi har søgt efter en playmaker, og ham synes vi at have fundet. Dertil en Sønderjyde, som har valgt at gå mod strømmen af håndboldtalenter nemlig mod Sjælland, hvor det ikke er så tit det sker – Det er vi som klub stolte over.

Lasse er seriøs og vil gå igennem ild og vand for håndbolden. Derfor passer han godt ind i TMS Ringsteds DNA og Cheftræner Christian Dalmoses filosofi omkring hvordan der skal spilles håndbold.

Lasse kommer fra SønderjyskE, hvor han har spillet en enkelt sæson. SønderjyskE har lyttet til Lasses ønske om mere spilletid og har ophævet hans aftale til den kommende sæson. Før SønderjyskE var Lasse i TM Tønder, hvor han fik en ½ sæson i Ligaen og en sæson i 1. division. I 1. division var Lasse en af de bærende kræfter, hvor TM Tønder var ved at rykke i Ligaen efter tre drabelige kampe mod Kolding. Lasse bidrog i sæsonen med tæt på 100 mål for TM Tønder.

Lasse Hamann-Boeriths udtaler: ”Jeg glæder mig til at komme til TMS Ringsted A/S, en klub jeg har hørt meget godt om – TMS er et godt hold med et spændende trænerteam. De spiller noget hurtigt og forandringsparat håndbold, som jeg ser frem til at blive en del af. Samtidig håber jeg at kunne gøre mig fortjent til en stor rolle i forhåbentlig Håndboldligaen. Lige nu ser det godt ud, selv om det hele er sat lidt på pause.”

Christian Dalmose udtaler sig: ”Vi har fulgt Lasse længe. Til vores pokalkamp tilbage i slutningen af august drillede jeg ham lidt, og hørte ham hvorfor han ikke spillede på dagen. Han spiller noget godt og fleksibelt håndbold. Lasse er meget direkte i sin stil, noget som passer rigtig godt til den måde vi skal spille håndbold på i den kommende sæson, hvor der bliver skiftet en del ud i vores spillertrup. Jeg synes der er mere i ham, og jeg glæder mig til at folde ham helt ud, på et hold, hvor han er tænkt en stor rolle.”

TMS Ringsted og Lasse Hamann-Boerihts har indgået en 2-årig aftale. Lasse har allerede meldt ud, at han ønsker at flytte til Ringsted, for at være en del af byen, være tæt på Dansk Kabel TV og Fysikken (styrketræning) og hvem ved, et lille ungdomstræner job måske?

 TMS Ringsted

 

Født: 15. maj 1997

Højde: 191 cm

Vægt: 95 kg

Klubber:

  • Sønderjyske
  • Tønder
  • Skjern
  • Drammen