fbpx

Kontinuitet har været nøgleordet de sidste par sæsoner på TMS Ringsteds 1. herrehold. Dette fortsætter nu med forlængelsen af cheftræner Christian Dalmoses aftale, således den nu løber 4 ½ sæson endnu frem til 30. juni 2022.

– Efter vi har fået hele trænerkabalen på plads for Herre 1, 2 og U18 for de næste to sæsoner, og ligesom truppen efterhånden er på plads til næste sæson og lidt længere frem i tiden, har det været vigtigt at få Dalmoses aftale på plads, selv om hans nuværende aftale først udløb efter næste sæson. Derfor er vi glade for at kunne præsentere en 3-årig forlængelse allerede nu, fortæller formand Henrik Dudek, og fortsætter:

–  Vi har været utrolig glade for Dalmose. Tingene fungerer omkring herretruppen, hvor holdet og de enkelte spillere udvikler sig, resultaterne er gode. Derudover er Dalmose god til at komme med konstruktive indspark til en fortsat udvikling af klubben, og dette arbejde kan nu fortsætte i årene fremover.

Christian Dalmose selv er også glad for, at samarbejdet kan fortsætte, for han ser stor potentiale i en fortsat udvikling af klubben på flere parametre:

– Jeg overvejede selvfølgelig situationen, da klubben kontaktede mig omkring en forlængelse. Jeg er glad for at være her, glad for at køre mod Ringsted 4-5 gange om ugen, og truppen er god og harmonisk med en god blanding af rutinerede og unge spillere. Jeg er virkelig glad for de personer, der omkring holdet og ledelsen af klubben. Så selv om der ind i mellem kommer tilbud udefra, var jeg ikke i tvivl om, at jeg vil gerne blive i klubben og være med i årene fremover til at udvikle klubben yderligere.