fbpx

Pressemeddelelse: TMS Ringsted forlænger med Brian Jørgensen

Selvom sæsonen endnu ikke er færdig, arbejdes der allerede nu med næste års hold.

Det er derfor med stor glæde, at TMS Ringsted og Brian Jørgensen kan meddele, at parterne har indgået en 2-årig aftale, således at målmandsparret til den kommende sæson stadig vil bestå af Brian Jørgensen og Frederik Andersson, et af de stærkeste set-up i 1. division.

“Brian Jørgensen er en rigtig Ringsted-dreng, som har været hos os i mange sæsoner, og vi er derfor glade for, at vi har kunnet forlænge,” udtaler formand Henrik Dudek, og fortsætter:

“Det er vigtigt, at vores trup består både af egne Ringsted-spillere og spillere udefra. Egne spillere for at vise vores spillere i ungdomsafdelingen, at der er en vej fra talent og seriøst ungdomsarbejde til elitehåndbold. Brian Jørgensen er en god eksponent for dette med en fantastisk indstilling til tingene, hvor han går foran og viser vores unge spillere i truppen, hvad der skal til, ligesom han deler ud af sin erfaring på akademiet IKA Ringsted, hvor han træner akademiets unge målmandstalenter.”

Brian Jørgen er også glad for at forlænge med TMS Ringsted:

“Jeg er glad for, at tingene er på plads, og jeg nu kan se frem til to sæsoner mere med TMS Ringsted. Jeg befinder mig godt i klubben,” udtaler Brian Jørgensen, og fortsætter:

“Jeg er glad for trænerteamet, vores målmandstræner, og spillertruppen ser spændende ud. Ligeledes er jeg begyndt en uddannelse hos Nordea, en af klubbens større sponsorer, så det hele hænger godt sammen. Jeg glæder mig til de sidste kampe, hvor vi tager en kamp ad gangen, og så må vi se, hvor det bærer os hen, men udgangspunktet er godt.”