fbpx

Da TMS herrerne i efteråret spillede i Ajax, blev vi bestjålet for en sejr, så vi var topmotiverede for at bevise, at det var en fejl, at vi ikke fik begge point derinde. Vi var opsatte på at få revanche.

Vi var alle klar over, at dette ville blive tæt til sidste fløjt. Præcis som i det omvendte opgør. Det holdt stik og skulle vise sig at blive en stort set identisk situation, der fandt sted til sidst, dog med bedre udfald denne gang.

Vi starter som lyn og torden og stormer af sted. Ajax er et ungt hold som os, som også gerne vil spille hurtig og frisk håndbold. Vi starter godt ud, og en velsmurt defensiv samt Brian i målet gjorde det svært for Ajax at score i stationært angreb. Så vi har følelsen af, at vi styrer slagets gang i 1. halvleg. Men vi kunne også som forventet mærke, at Ajax var lige i hælene på os. Vi skulle ikke lave mange fejl, før de kom ind på os. Ajax gik derfor til pausen med en føring på 12-9.

Dette skete i 2. halvleg, hvor angrebsspillet igen manglede timing og fart. Vi fik taget nogle forhastede afslutninger, der gav Ajax nogle alt for nemme mål. Midt i 2. halvleg var vi pludselig bagud. Vi kiggede på hinanden, og vi troede stadigvæk på det alle sammen. Vi stod fortsat godt i forsvaret, og trods nogle hårde undertalsperioder, så klarede vi tingene og holdt hele tiden snor i Ajax.

Med kort tid igen var det helt lige, og vi fik den forventede gyserafslutning. Hallen er på kogepunktet, og publikum vågnede op til dåd og var klar til at give os de ekstra procenter, der skal til at vinde de tætte kampe, samt lægge lidt ekstra pres på såvel Ajax som dommerne.

1 min. igen, og vi scorer, så vi kommer foran med et mål, stilling 24-23. Ajax på bolden, tager målmanden ud og sætter en ekstra markspiller på banen. Ajax spiller rundt, og med 10 sekunder igen bryder de igennem forsvaret, men til vores store begejstring tager Frederik Andersson en fuldstændig fri Mads Bjørn indover stregen (med hovedet til hjælp). Så er situationen som sidste kamp. Vi fører med 1 mål, 10 sekunder igen, og vi har bolden helt nede ved eget mål.

Men modsat sidste kamp bevarer vi roen, tager en time-out, og får snakket lidt om, hvordan vi gør tingene. 2 ned til bolden og tage frikastet, samt spille sammen og kaste bolden væk med få sekunder igen, så de ikke kan nå ned og score. Dette lykkedes med godt sammenspil og løb uden bold, og vi fik smidt bolden ned i deres ende af banen med for kort tid til, at de kunne nå at få den retur mod vores mål.

Jublen brød løs, og vi fik vores 2. sejr på stribe!

Næste kamp er fredag d. 19. februar i BorderShop Arena mod Team Sydhavsøerne. Og næste hjemmekamp er onsdag d. 24. februar mod HØJ Elite.