fbpx

TMS Ringsted har strategisk besluttet sig for at arbejde med kontinuitet både i træner-/lederstaben og på spillersiden.

Derfor glæder det os at kunne melde ud, at træner/leder på Herre 1, Herre 2 og U18 Herrer er på plads for de kommende sæsoner.

På Herre 1 har vi forlænget med Per Wulff for endnu to sæsoner, således Per har udløb sommeren 2020. Per har været hos os i mange år, hvor han kom ind som U16 træner, fortsatte som U18, kom tilbage som sportschef ved nedrykningen til 1. division for fire sæsoner siden, og har de sidste sæsoner fungeret som ass. træner på Herre 1. Per har det DNA, som TMS Ringsted gerne vil udvikle, kender de unge mennesker, og er en god støtte til vores cheftræner Christian Dalmose. En anden stor gevinst er, at Per er flyttet til byen og derfor har sin daglige gang i hallen, om der er træning eller ej.

På Herre 2 har vi forlænget med cheftræner Anders Larsen , således Anders har udløb sommeren 2020. Anders kom tilbage til klubben for fire sæsoner siden og dannede i den første sæson trænerpar med Dan Hansen på Herre 1. De sidste tre sæsoner har Anders fungeret som cheftræner for Herre 2, hvor han samtidig indgår i en funktion som ass. på U18. På den måde skabes en god overgang fra ungdomsspiller til herrespiller. Anders har de sidste par sæsoner formået at udvikle vores unge mennesker på hold 2, således der udvikles 1. holdsspillere samtidig med, at Hold 2 de sidste sæsoner har lagt sigt i toppen af 2. division, hvor det i øvrigt ikke er muligt at rykke op fra, når man er et hold 2. Anders er ligeledes tilknyttet Hold 1 som fysisk træner – en rigtig allround TMS mand.

På U18 har én af klubbens trænerlegender Trine Marott forlænget sin aftale som cheftræner i to sæsoner mere, således den udløber sommeren 2020. Trine har været i klubben i hele sit liv med en lille afstikker til HRØ. Trine har trænet mange af klubbens ungdomsspillere, som enten fortsat spiller i TMS Ringsted eller er spredt ud over Sjælland. Til U18 har vi ligeledes tilknyttet Søren Danielsen som U18 2-træner i denne og næste sæson. Søren har været hos os før, men har været ’hjemme’ i Næstved nogle sæsoner. Nu er han igen at finde i TMS Ringsted.

At vi har 2 U18 Herrehold er helt unikt, og det er ikke blot en tilfældighed, for det har vi har haft i flere sæsoner. Andre klubber slås med bare at have et. Dette skyldes godt trænerarbejde op gennem rækkerne, men også et helt unikt samarbejde med IKA Ringsted, hvor de unge mennesker bor og træner.

På ledersiden har vores længstsiddende leder Peter Rasmussen forlænget sin aftale som holdleder for Herre 1 med endnu to sæsoner. Han assisteres i år og næste år af Michael Kehr.

Dertil skal lægges, at Christian Dalmose har en 3. årig aftale, som løber til og med sæsonen 2018-2019. Vi er på nuværende tidspunkt i positiv dialog om en forlængelse.

Med ovennævnte aftaler på plads fortsætter arbejdet med kontinuitet i træner/leder staben, og inden længe vil vi begynde udmeldingerne om spillerforlængelserne.