fbpx

Efter sidste uges afvisning fra Dansk Idrætsforbund ift. Nordsjælland, EH Aalborg og Odders appeal, er TMS Ringsted A/S alt overskyggende mål for sæsonen 2019–2020 indfriet. Vi vender nemlig retur til det fineste selskab Håndboldligaen efter kun en sæson i 1. div.

Arbejdet er længe gået på at forberede os til næste sæsons ophold i ligaen, som meget gerne skal ende ud i, at vi bliver, og kan ligge yderligere et lag på, for forhåbentlig at blive et etableret ligahold på den lange bane. Vi har derfor udvidet træner set-up’et og sundhedssektoren omkring holdet er ligeledes styrket med endnu mere fokus på styrketræningsdelen. Holdet tilknyttes ligeledes en læge i den kommende sæson, alt sammen for at forbedre det samlede set-up. Efter sommerferien placeres en af træningerne ligeledes tidligere på dagen, i det fredags træningen placeres kl. 13.30.

Men det allervigtigste er trods alt spillerne på banen. Det er derfor med stor glæde, at vi kan præsentere den sidste spiller i 16 mandstruppen, som er Martin Mauer 27 årig playmaker og venstre back fra Kolding, hvor han har spillet i de to sidste sæsoner. Mauers primære klub i karrieren har været Skanderborg, hvor han igennem flere år, har haft en bærende position på holdet. Vi har kigget efter en spiller med liga erfaring og med lidt år og dermed rutine på bagen, det syntes vi 100% at have fundet.

Christian Dalmose udtaler: Vi er både glade og stolte over vi kan få fat i en spiller som Mauer. Han har godt nok ikke spillet så meget i sine to sæsoner i Kolding, men jeg er sikker på at han får en bærende rolle hos os. Han er kendt for sit hurtige spil og målgivende afleveringer. Han har et fantastisk skud, og han kan lave gennembrud, og har et godt overblik. læg specielt mærke til hans dobbelt fods afsæt, det ses ikke meget bedre i den Danske liga, derudover har han både den alder og liga erfaring, vi har kigget efter.

Vi er klar over, at Mauer specielt i sin første sæson i Kolding bøvlede med sin ryg, men vi har fået tjekket Mauer godt igennem, og vores sundhedssektor har givet ’’thumps up’’ på han kan give den fuld gas på højeste niveau. Jeg glæder mig til at arbejde med ham, han bliver er en kæmpe gevinst for os.

Martin Mauer udtaler: Jeg har haft nogle rigtig gode samtaler med Dalmose omkring ambitionerne i TMS Ringsted A/S, og måden vi skal spille på og min rolle på holdet, efter de samtaler var jeg ikke i tvivl. Jeg glæder mig til at være en del af et projekt, som vil fremad, og har ambitioner om at udvikle sig, ligeledes glæder jeg mig til at være en af de rutinerede kræfter på et ungt hold, som vil fremad. Til sidst har jeg hørt meget godt om TMS Ringsted som klub, jeg forstiller mig det minder lidt om Skanderborg, hvor jeg oplevede en hel klub, med en stærk ungdoms afdeling, et damehold på højt niveau og en masse mennesker der brænder for håndbolden og fylder hallen, når det er kampdag. Det ser jeg frem til at blive en del af.

Vi er i TMS Ringsted glade for endnu engang at kunne (sidst var det Lasse Hamann-Boeriths) tiltrække en spiller fra Jylland, det er ikke hver dag det sker. Mauer, hans kæreste og deres fælles barn flytter til Odense (Mauers fødeby) fra Aarhus inden træningsstart 20. juli, herfra kan Mauer og Frank Mikkelsen pendle sammen til Ringsted.

Underneden kan TMS Ringsted A/S herrehold til den kommende sæson ses 16 kontraktspillere heraf 6 nye og 4 bobler 3 fra egne rækker og Mikkel Wager fra GOG’s U19 hold.

Vi kan nu gå på velfortjent sommerferie i den sportslige sektor, holdet er klar til udfordringerne i ligaen.

TMS Ringsted A/S

 

Oplysninger:

Position: Playmaker/V. back

Fødselsdato: 13. februar 1993

Højde og vægt: 190 cm, 93 kg

Nationalitet: Dansk

Tidligere klubber: Odder, Skanderborg og Kolding