TMS Ringsted A/S indgår 1-årig aftale fra næste sæson med stort målmandstalent den 21-årige Andreas Haagen, som lige nu står i Frankrig.

Direktør Ian Marko Fog udtaler: 

Vi er super glade for det er lykkedes os at lukke hullet efter vores første målmand Bols af personlige årsager skal til Sverige efter sæsonen. Andreas er et stort målmandstalent, der lige nu står flot i den franske 2. liga. Han viste især i sin tid i Ribe/Esbjerg i ligaen prøver på sit store potentiale. Vi havde gerne indgået en længere aftale, men har naturligvis også respekt for, der er større klubber ude efter ham. Men vi er samtidig glade for han valgte os i hård konkurrence med andre klubber. På trods af sin unge alder har han masser af erfaring, samt en fantastisk træningsmoral.

Andrea Haagen udtaler:

Jeg ser utroligt meget frem til at blive en del af det spænende og ambitiøse projekt i TMS Ringsted.

Samtidig glæder jeg mig til at blive en del af den unge trup og få spillet en masse gode kampe på hjemmebanen i Ringsted.

Jeg har hørt rigtigt mange positive ting om kulturen og arbejdsmoralen i TMS Ringsted, jeg føler det er vigtige værdier for at unge spillere som mig selv kan få de optimale udviklingsforhold. 

Dertil har klubben også en masse store ambitioner, som stemmer meget godt overens med mine egne drømme.

Cheftræner Marc Uhd udtaler:

“Da det stod klart at vores nuværende målmand, Patrick Bols, ikke er en del af TMS Ringsted fra kommende sæson af, har vi sonderet markedet for en afløser. Målmandsposten er en meget vigtig position, det har derfor været vigtigt at finde den helt rigtige person. Det er vi overbeviste om, at vi har fundet i unge Andreas Haagen. Andreas har, sin unge alder til trods, allerede meget erfaring fra indland såvel som udland. Andreas har prøvet sig selv af på liganiveau i både Skanderborg og Ribe-Esbjerg i en mindre rolle. Her er han tiltænkt en stor rolle, sammen med Tobias Lantz. Andreas er udover at være en dygtig målmand, også guld værd for en gruppe. Han er social stærk, og vigtigst af alt, så kommer han med en kanon tilgang til al træning. Alt dette har også været en vigtig faktor, da vi i Bols mister et ekstremt behageligt menneske.”