fbpx

Pr. 1. juli er det store skiftedag i TMS Ringsted A/S. Ian Marko Fog tiltræder som Direktør for selskabet (Herre 1 i HTH-Ligaen, Herre 2 i 2. div. og U19 i ligaen) og Henrik Dudek træder et skridt til side for at bestride sit job som Formand for TMS Ringsted A/S.

Fog har været igennem en god overdragelsesproces, idet han siden medio marts og frem til nu har været med på sidelinjen. Fog har mødt alle involverede i administrationen, de frivillige, deltaget i ledelsesmøder og bestyrelsesmøde og sidst men ikke mindst, været med til at få de sidste aftaler på plads både på og uden for banen i samarbejde med den nuværende sportslige ledelse.

Det ser godt ud. Vi har 17 kontraktspillere (se underneden) på plads. Den sidst ankommet er Pelle Schilling fra Lemvig, men staben omkring holdet er blevet væsentlig forstærket med følgende personer:

  • Kasper Danborg tiltræder som fysisk træner på en 2-årig aftale. Vi har længe ønsket at fokusere yderligere på den fysiske- og konditionelle træning.
    • Kasper er universitetsuddannet og har sit eget institut i København. Kasper har bl.a. tilsvarende opgave for Københavns kvinder i Bambusa Kvindeligaen, ligesom han har samarbejdet med Christian Dalmose i bl.a. Viborg og Siofok Ungarn, allerede nu har spillerne fået lagt deres sommerferie program af Kasper, således de kan møde klar til 1. træning 19. juli
  • Martin Langagergaard tilknyttet på en 2- årig aftale som præstationspsykologisk rådgiver.
    • Martin arbejder i dag for AaB- og Rosenborg fodbold. Martin har haft en tilsvarende rolle i FCK, hvor han var tilknyttet under Ståle Solbakken fra 2018-2021. Derudover har han været tilknyttet Molde i norsk fodbold.
  • Ole Erevik tilknyttet på en 1-årig aftale som målmandstræner.
    • Ole er tidligere norsk landsholdsmålmand. Han har senest været målmand for GOG i den danske liga. Han har ligeledes stået på mål for Aalborg og Kolding i den danske liga. Derudover har han været på udenlandsophold i fransk-, spansk- og tysk håndbold. Ole bor med sin familie i Solrød.

En ny fuldtidsledelse af klubben i form af Ian Marko Fogs tiltrædelse som Direktør samt et stærkt team af trænere og rådgivere omkring holdet giver gode forhåbninger om den kommende sæson i HTH Ligaen, hvor ambitionen er, at komme højere op i rækken.

TMS Ringsted A/S 

  

Holdet 

Keepere: 

Patrick Bols 

Tobias Lantz 

Strege: 

Sebastian Thor 

Anders Agger 

Joachim Møller 

Venstre fløj:

Anton Bramming

Pelle Schilling

Backs/playmaker: 

Mark Nikolajsen 

Oliver Wosniak 

Lauritz Léger

Oliver Klarskov

Martin Mauer

Martin Risom 

Mathis Qvortrup 

Christian Wacher 

Højre fløj:

Oskar Rasmussen

Valdemar Gravesen

Billede:

Formand Henrik Dudek overdrager i bedste forstand nøglen til TMS Ringsted A/S ny Direktør Ian Marko Fog, som pr. 1. juli tiltræder som Direktør for selskabet.

Forneden TMS Ringsted målmandstræner Ole Erevik.

TMS Ringsted fysisktræner Kasper Danborg

TMS Ringsted præstationspsykologisk rådgiver Martin Langagergaard