fbpx

Efter tingene faldt på plads, og TMS Ringsted spiller i HTH Ligaen i den kommende sæson, har planen været, at vi skulle supplere truppen på venstrefløj efter Mads Dudek indstiller karrieren. Derfor er vi glade for at kunne præsentere Pelle Schilling fra Lemvig som ny venstre fløj i truppen. Schilling kommer med sine 27 år med masser af liga erfaring senest fra to sæsoner i Lemvig før det otte sæsoner i Ribe-Esbjerg, hvor han kom til som U18.

Cheftræner Christian Dalmose udtaler: ”Vi havde en plan, at hvis det endte med 1. div. kunne vi klare venstre fløj alene med Anton Bramming, men nu blev det heldigvis i HTH Ligaen. I liga er vi nødt til at have to gode spillere på hver position. Derfor er jeg glad for, at det endnu en gang er lykkes at trække en jysk liga spiller til TMS Ringsted. Pelle er en fantastisk dygtig og intelligent håndboldspiller, som allerede har prøvet rigtig mange ting i sin karriere. Han har rutine og samtidig en god håndbold alder, hvilket gør ham til en helt perfekt signing. Vores venstre fløj er nu dækket godt ind med to forskellige typer, som vil supplere hinanden perfekt.”

Pelle Schilling udtaler: ”Jeg havde lyst til at prøve noget andet, og da TMS Ringsted kontaktede mig, syntes jeg at der var et godt match og en spændende udfordring. Jeg flytter nu til Sjælland formentlig København, og vil pendle med min nuværende holdkammerat Mark Nicolajsen, som jeg glæder mig til at fortsætte samspillet med, ligesom jeg glæder mig til at blive trænet af Christian Dalmose, som jeg tror passer rigtig godt ind i mine tanker omkring hvordan håndbold skal spilles.”

TMS Ringsted og Pelle Schilling har indgået en 2-årig aftale gældende fra 1. juli 2021, første træning er planlagt til 19. juli.

TMS Ringsted

Personlige data:

Fulde navn: Pelle Schilling

Position på banen: Venstre fløj

Fødselsdato 21. januar 1994 (27 år)

Højde 188 cm

Vægt: 91 kg

Tidligere klubber: Lemvig, Ribe-Esbjerg, Flensborg og Kolding (ungdom)

Kontakt:

Cheftræner Christian Dalmose mobil nr. 30114909

Pelle Schilling mobil nr. 60517176

Billede:

Fra venstre

Fysioterapeut og partner I Fysikken Johnny Andreasen

Pelle Schilling

Cheftræner Christian Dalmose