fbpx

Siden Natascha Wollesen tog turen Aalborg for at studere, har vi ledt med lys og lygte efter en playmaker der kunne gå ind på vores 1.divisionshold. Det har været vigtigt for os at finde den helt rigtige profil, og vigtigst af alt, at finde en spiller der havde niveauet til at være med. Ikke bare hente en spiller for at hente en, men hente en med niveau. Den spiller har vi nu fundet, og derfor er vi glade for at kunne præsenterer Emma Dahl fra Ajax. Emma er årgang 98, og har i Ajax fået en god håndboldopdragelse, hvor hun har spillet med i de bedste ungdomsrækker. Sidste sæson spillede Emma Dahl på 2.divisionholdet og har også tidligere fået debut på Ajax´s bedste hold.
Emma er præcis den type vi har ledt efter, nemlig en playmaker der udover at være farlig selv, er rigtig dygtig til at gøre sine holdkammerater gode. Samtidig er hun en ung spiller, som spiller i højt tempo, hvilket passer godt ind i vores spillestil.

Vi glæder os til at se Emma i aktion, og allerede efter 3 træninger havde hun en super flot uofficiel debut i en træningskamp mod DHG.