fbpx

Efter Philip Monberg for 3 uger siden fik ophævet sin aftale, har vi i TMS Ringsted været på udkig efter en kvalificeret afløser, som på højre back kan gå ind og aflaste Morten Nyberg.

At finde højre backer på nuværende tidspunkt er ikke nemt, vi har derfor været langt omkring for at finde afløseren og så alligevel ikke.

Det er nemlig en gammel kending af TMS Ringsted, nemlig Nicklas Selvig, højre fløj for TMS Ringsted i de sidste 2 sæsoner, som vender retur fra Færøerne. Selvig spillede i sidste sæson 23 kampe og scorede 37 mål for TMS Ringsted.

Nicklas’ nuværende klub KIF på Færøerne, har været forstående overfor Nicklas Selvig, da denne mulighed opstod. KIF har derfor ophævet hans aftale med klubben, således han allerede nu træner med TMS Ringsted for at være klar 1. september, når TMS Ringsted sæsondebuter ude mod Aarhus Håndbold.

Christian Dalmose udtaler sig: ”Det er en fuldgod afløser, vi har fundet efter Philip Monberg, fik ophævet sin kontrakt, ligeledes et godt supplement til Morten Nyberg på højre back. Nicklas Selvig spiller højre back på det færøske landshold, så han ved, hvad det drejer sig om. Nicklas kender klubben, måden vi træner og spiller på, og så er han en fantastisk fighter, som går til den til træning og kamp. Jeg ser frem til igen at have Selvig i truppen”.

Nicklas Selvig udtaler sig: ”Da Christian Dalmose ringede til mig og fortalte om klubbens udfordringer, var jeg i forvejen på vej til Danmark for at være sommerafløser hos min tidligere arbejdsgiver Midtsjællands Byggeservice. Jeg syntes, udfordringen var så spændende, at jeg ikke kunne sige nej, samtidig gav min kæreste på Færøerne mig lov til at forfølge mine ambitioner, ligesom min nuværende klub forstod mig og ophævede min aftale med dem. Alt dette gør, at jeg i dag er fuldgyldig TMS Ringsted spiller igen. Jeg havde to fantastiske sæsoner i TMS Ringsted, de er nu forlænget, og jeg glæder mig”.

At det er muligt at trække Selvig til klubben igen, kunne ikke have ladet sig gøre, uden at Midtsjællands Byggeservice samtidig har tilbudt ham et job i perioden. I første omgang er Selvig tilknyttet klubben frem til nytår, hvor det forventes, at Oliver Klarskov igen er klar til bl.a. at indtage højre back.

TMS Ringsted