fbpx

7 ud af de seneste 8 kampe havde Fredericia vundet, inden de besøgte Dansk Kabel TV Arena lørdag eftermiddag. Så respekten for dagens modstander var stor, da vi ved, at vi skal ramme topniveau for at matche de bedste hold i rækken.

Kampen starter skidt med et par udvisninger, og allerede ved 4-7 til Fredericia tager vi time-out. Det bliver det ikke synderligt bedre af, og ved stillingen 7-11 får FHK straffekast. Her vælger vi at sætte Kamilla Davidsen i mål, hun redder skuddet, og selvom Julie Skipper egentlig havde stået fint, vælger vi at lade Kamilla fortsætte. Dette var en fremragende idé, eftersom hun står resten af kampen med over 50 % i redninger.

13-13 ved pausen, og vi føler egentlig, at tingene går vores vej. Den følelse holder stik, og vi spiller en af de bedste halvlege i meget lang tid og vinder 2. halvleg 16-9. Så det hele ender med lidt indianerbold til sidst, men sejren er aldrig i fare, og tavlen viser 29-22 efter 60 minutter.

Vi har til kampen både Amanda Dahl, Liza Olsen, Sofie Lang og Louise Hansen ude, så at vinde sikkert over et hold, som er i så god form, er en fantastisk bedrift! Man kunne rose hele holdet, men specielt Kamilla Davidsen og Trine Mortensen var i hopla, men også Emma Navne og Louise Wendelbo skal have ros for at få stabiliseret forsvaret efter en svær start.

Nu venter AGF hjemme, så vi håber at kunne forlænge sejrsstimen. Vi håber at se ligeså mange mennesker til kampen på lørdag kl.14.00 i Dansk Kabel TV Arena med over 150 mennesker en lørdag i vinterferien var dybt imponerende! TAK FOR DET!

Målscorere for TMS Ringsted: Trine Mortensen 10, Louise Wendelbo og Emma Navne 4 hver, Natascha Wollesen 3, Siw Matras og Cecilie Dalmose 2 hver, Katrine Thomsen, Ida Kingo, Kamilla Davidsen og Charlotte Bisser 1 hver.