fbpx

TMS Ringsted-HIK 31-21 (17-11)

Fredag aften. Modstanderen var HIK, og der skulle 2 point til at gå på weekend på.

Kampen startede i et hæsblæsende tempo, hvor begge hold løb som vilde heste. Vi kom godt fra start og fik hurtigt lavet et lille hul på to mål, som holdt lidt tid. Så kom HIK ind på os og udlignede til 6-6. Så tog vi dog fat igen, og en velsmurt defensiv sammen med en storspillende Frederik Andersson gav os de nemme og gode kontramål, som vi så gerne vil have. Så 1. halvleg forløb, som vi havde håbet med masser af fart over feltet og til tider flot håndbold for de fremmødte tilskuere. Vi gik således til halvleg foran med 17-11.

Stemningen i omklædningsrummet var god, dog endnu engang var temaet angrebsspil, da vi ikke havde lavet specielt mange mål der. Vores mål var primært scoret på kontra, så vi havde lidt angrebsspil, vi skulle have fokuseret på. Derudover var der lidt defensive ting, som vi skulle have på plads, så vi kunne vinde kampen, uden at Frederik behøvede at have 15 redninger i 2. halvleg også 😉

2. halvleg kørte TMS-maskinen bare videre, og kampen blev aldrig rigtig spændende. Vi kørte på, og midtvejs i 2. halvleg fik vi lavet os en 10 måls føring, som naturligt nok afgjorde kampen der. De sidste 15 minutter byttede vi derfor bare mål, og slutresultatet blev 31-21.

Stor ros til hele holdet, da alle kommer ind og byder ind med det, de kan. Alexander Hansen laver 9 mål, og det taler for sig selv! Men generelt leverede hele holdet en god præstation.

Vi takker alle, der havde trodset Vild med dans finalen, og som valgte at tage i hallen og se os kaste med bold. Det betyder alverden for os, at I kommer og støtter op, og vi er glade for at kunne kvittere med en sejr.

Stillingen undervejs: 3-1, 6-6, 10-6, 13-7, 16-10, 17-11, 19-14, 22-15, 28-18, 31-21.

Målscorere TMS Ringsted: Alexander Hansen 9, Martin Vilstrup og Anders Møller 5, Mads Dyhr 4, Lasse Sinding 3, Sebastian Thor og Tobias Gravesen 2, Nicklas Petersen 1.

Næste gang vi spiller er lørdag d. 5. december kl. 15.00 ude mod Hjallerup IF.