fbpx

Cheftræner Christian Dalmose er fortsat isoleret fra andre, og bliver ikke klar til lørdagens kamp mod BSH på hjemmebane. Vi forventer Christian er tilbage Corona negativ og frisk mandag i den kommende uge, klar til at træne og forberede holdet op mod næste hjemmekamp mod Skjern lørdag den 10. oktober kl. 15.00.

Som substitut for Dalmose er vores 2. holds træner Anders Larsen og kvinde træner Per Wulff indkaldt til sammen med Mikkel Tønners at lede holdet igennem kampen. Begge er tæt omkring holdet i hverdagen, ligesom de sammen med Mikkel Tønners har forstået træningen torsdag og fredag. I øvrigt har Christian virtuelt via Teams forberedt holdet taktisk frem til kampen – Man kan meget i disse digitale tider.

Holdet inkl. staben har gennemgået Corona test både på 4.- og 6. dagen, som det forskrives, når man har været i kontakt med en Corona smittet. Alle har heldigvis været Corona negative, så det ser ud til vi er slubbet nådigt ift. hvad det kunne have udviklet sig til.

I disse Corona tider, hvor staten skærper tingene om smitte spredningen, afholdes VIP spisningen før kampen på lørdag i øvrigt noget anderledes. Det kræves nemlig, at man sidder på samme plads under hele arrangementet under spisning og kamp. Derfor forkortes før kamps arrangementet og spisningen indtages på tilskuerpladsen i et arrangement, som starter en time før kampstart – Man skal være forandringsparat i disse tider, og det vil vi i TMS Ringsted. Vi håber vores samarbejdspartnerne tager godt imod arrangementet i disse meget specielle tider.