TMS Ringsted – Team Vesthimmerland 27-24 (13-12).
Team Vesthimmerland ankom til Ringsted på en kold og regnfuld lørdag. Kravet var klart – vi skulle have 2 point i egen hule mod TVH.
Vi mødtes og gik vores tur uden for i det friske vejr. Folk gjorde sig klar, og ca. en time inden kampstart var peptalken fra Dan Hansen klar. Vi var ikke fuldt holdkort grundet skader, så vi skulle rykke tæt sammen i bussen og kæmpe for hinanden.
Kampen startede, som vi håbede. TVH havde svært ved at komme til chancer, og vi kunne løbe en masse kontra og score nemme mål. Angrebsmæssigt havde vi fint tempo og tålmodighed – alt i alt en rigtig god start. Men så…. Alt gik i stå for os angrebsmæssigt. Vi havde trænet hele ugen mod det offensive forsvar, men pludselig gik alle i stå. Vi spillede langsomt, uinspireret og driblede rundt, som om vi ikke anede, hvad vi skulle med bolden. De kom derfor godt ind på os, og vi gik til halvleg ”kun” foran med 1 enkelt pind. Stillingen 13-12.
Vi gik til halvleg med en form for optimisme, da vi alle var klar over, at vi kunne ændre den her kamp til vores fordel, hvis vi fik styr på aftaler, og hvad vi skulle gøre i vores angrebsspil. TVH havde brugt rigtig mange kræfter på at følge med de første 30 min. Så vi skulle derfor blive ved med at pumpe på i forsvar og kontrafase, så skulle målene nok komme.
Stemningen og fornemmelsen var bedre gennem hele 2. halvleg, selvom vi i løbet af den var nede og være bagud i en kort periode. Vi kæmpede os tilbage, og sejren var aldrig rigtigt i fare.
Lidt hårdt sagt var det en rodet og ikke særlig velspillet kamp, men hvor vi fik kæmpet os til 2 meget vigtige hjemmebanepoint i en kamp, hvor ingen rigtigt fik brændt fuldstændig igennem. Dog skal der lyde ros til Sebastian Thor (billede), der igen yder en kæmpe indsats i begge ender af banen, samt Brian der tager fint fra på et par vigtige tidspunkter i kampen.
Vi går i træningslokalet og arbejder hårdt på tingene, så vi står skarpe i begge ender på onsdag, hvor Team Sydhavsøerne venter i en utrolig spændende og svær opgave i Næstved Super Arena.
Tusind tak for støtten og larmen i hallen i dag. Vi håber, at vi ser jer alle sammen og mange flere på onsdag i Næstved.
Stillingen undervejs. 3-0, 5-4, 7-4, 9-5, 11-7, 13-9, 13-12, 13-14, 16-14, 22-18, 24-20, 27-24.
Målscorere TMS Ringsted: Alexander Hansen 9, Martin Vilstrup 7, Mads Dyhr og Mike Haack 5, Lasse Sinding 2, Sebastian Thor 1.
Næste gang vi spiller, er onsdag d.18 november hjemme, MEN i Næstved Super Arena, mod Team Sydhavsøerne.