fbpx

TMS Ringsted – Team Sydhavsøerne 22-23 (9-13).

Der var lagt op til håndboldbrag i 1 div. herrer onsdag aften i en propfyldt Næstved Arena. Team Sydhavsøerne skulle besejres, og vi havde en rigtig god mavefornemmelse. Men på dagen/aften må man sige, vi tog fejl.
Vi reagerede lidt forskelligt på kampens start, og det fik stor betydning for kampens forløb. Kampen blev fløjtet op, og TSØ kom blæsende fra start og kom foran med 4-0 på bare 3 minutter. De første 5 minutter blev spillet i utroligt højt tempo fra begge hold, men med TSØ der sad på tingene. Efter de første 5 minutter skiftede kampen fuldstændig tempo. TSØ begyndte at gå alle bolde op, og alle deres angreb varede mindst 45 sekunder. Det blev tilladt som linje, og det var til stor frustration for os, da vi gerne ville spille frisk og hurtigt.  Vi stod godt i defensiven, men ligesom mod Team Vesthimmerland var offensiven det store problem. De store TSØ drenge i deres offensive forsvar kunne vi simpelthen ikke trænge igennem. Når det så endelig lykkedes, pillede Frejlev i målet fuldstændig alt selvtillid ud af os.

Sådan forløb kampen hele vejen igennem med en fin defensiv, hvor vi fik forsøgt at løbe kontra med dem, men vi brændte alt for mange chancer! Det resulterede i, at TSØ hele tiden var foran med 3-4-5 stykker, og trods resultatet blev kampen aldrig spændende. TSØ var generelt bare klogere end os, og da de fik lagt en linje, hvor de kunne gå til den i deres forsvar og have bolden 1 minut efterfølgende hver gang, havde de kampen, hvor de ville have den.

Stor tak for opbakningen til jer, der tog turen til Næstved og tak til alle dem, som havde hjulpet til med aftenens kulisse.

Næste gang vi spiller, er på søndag i Skovbakken, og I kan være sikre på, at vi tager arbejdshandskerne på nu og beviser på søndag i Skovbakken, at vi er klar til at kæmpe for at vinde alle kampe i den grønne trøje!

Stillingen undervejs: 0-4, 3-6, 5-9, 8-11, 9-13, 10-15, 15-17, 18-22, 21-23, 22-23.

Målscorere TMS Ringsted: Martin Vilstrup 7, Alexander Hansen 4, Mads Dyhr, Lasse Sinding og Sebastian Thor 3, Mike Haack 2.

Næste gang vi spiller er søndag d. 22 november ude mod IK Skovbakken.