Sidste hjemmekamp i hovedturneringen inden der skal findes 8 klubber som skal spille om DM, 5 klubber der skal spille nedrykningsspil og til sidst 1 direkte nedrykker. Som sæsonen er gået, kan vi ikke være helt tilfredse, når jeg skriver dette indlæg har vi 7 point (fik 2 ekstra i onsdags, det kommer jeg retur til), og ligger 1 point bag Lemvig med 3 kampe tilbage. Forklaringen er mange, men der er ingen undskyldninger herfra efter 23 kampe lyver tabellen ikke, vi har spillet os reelt til 5 point og fået 2 point fordi BSH har haft rod i det administrative. Vi har tabt begge kampe til vores direkte nedrykningskandidat Lemvig, og det er nok der det reelle problem ligger, dem skulle vi have vundet, så havde alting set meget bedre ud.

Nu går vi efter den sidste chance, som blev noget bedre i onsdags, da der pludselig og i direkte TV tikkede ind, at BSH havde brugt en ikke spilleberettiget spiller i 3 kampe, og det kostede i en skrivebordsafgørelse 3 nederlag, herunder vores første kamp efter nytår ude mod BSH, som blev vekslet til 2 point. Det er ærgerligt for håndbolden og dens omdømme, at sådan noget kan ske, men i den situation vi er, kan vi kun sige tak for sejren, og nu er der en lille åbning, vi er måske gået fra 5% overlevelseschance til 30% chance, og den skal selvfølgelig forfølges 100%.

Sidste uge var samtidig også ugen, hvor vi meldte ud omkring nye tiltag i TMS Ringsted A/S – nemlig ansættelsen af Ian Marko Fog som Adm. Direktør fra 1. juli 2021, og forlængelsen af Cheftræner Christian Dalmose med 2 år, således vi nu har papir på hinanden de næste 3 sæsoner frem til og med 30. juni 2024.

Ansættelsen af en Direktør har været en del af strategiplanen lige siden selskabet så dagens lyse 1. juli 2019. At drive et semiprofessionelt håndboldhold med en omsætning på omkring 10 millioner med ambitioner om vækst, 25-30 ansættelsesaftaler og snart 250 samarbejdspartner fra store til små, er ikke længere noget man ledelsesmæssigt kan klare efter fyraften. Derfor har vi siden november haft en jobannonce liggende i skuffen, samtidig med at vi har kigget efter mulige kandidater. Da Ian Marko Fog pludselig blev ledig efter en kort ansættelse i Sydhavsøerne, var vi i bestyrelsen ikke i tvivl – han var en god mulighed, og at der så ret hurtig var et match, var vi glade for at kunne melde Fog ud i TV2 sidste torsdag.

Fog har gode forudsætninger, tidligere spiller på højeste niveau i klubber i ind- og udland, 132 landskamp på CV’et, tidligere agent- og elitetræner, dertil en økonomisk baggrund og et kæmpe netværk i Dansk og Europæisk håndbold, så kan det faktisk ikke være bedre. Hvis vi kigger os omkring, sidder der gamle håndbold koryfæer i Direktør og ledende stillinger rundt om i håndbold Danmark; GOG (Kasper Jørgensen Direktør ), Bjerringbro (Michael Knudsen Sportsdirektør),  Aalborg (Jan Larsen Direktør), Holstebro (John Mikkelsen Direktør), SønderJyske (Simon Lindhardt Sports- og Salgsdirektør), KIF Kolding (Christian Hjermind Direktør), Skjern (Thomas Klitgaard Sportslig rådgiver), AJAX (Daniel Svensson Direktør), og nu altså også Ian Marko Fog i TMS Ringsted A/S. Dertil ser jeg frem til at rykke en smule tilbage og indtage rollen som bestyrelsesformand sammen med en stærk bestyrelse med de rigtige kompetencer.

Forlængelsen af Cheftræner Christian Dalmose var bestyrelsen heller ikke i tvivl om. Christian Dalmose har været hos os i 5 sæsoner, havde 1 år tilbage af sin nuværende aftale, og derfor var tiden inde til at kigge på forlængelsen for at skabe kontinuerlighed og ro på. Christian har ført os frem til et stabilt hold lige i gråzonen mellem liga og 1. division. Nu skal sidste skridt tages, forhåbentlig en overlevelse og derefter en stabilisering i ligaen. Christian har været og er ligeledes et stort aktiv i rekrutteringen af nye spillere, mange spillere og deres agenter vil gerne en tur forbi Dalmose’s lidt kontante tilgang til spillet, han har i de sidste år udviklet gode spillere, som har været klar til nye lidt større adresser f.eks. Benjamin Pedersen KIF Kolding, Nikolaj Nørager Fredericia og nu desværre også Morten Jensen, som tager til Skanderborg i den kommende sæson, men der er nye på vej.

Dagens modstander Aalborg – en fantastisk modstander, som har vist stor stabilitet i snart mange sæsoner, nu også efterhånden et stabilt europæisk Champion League hold, i gang med yderligere oprustning allerede fra den kommende sæson, men i sæsonen 2022-2023 ankommer Mikkel Hansen, flot arbejde af min gode håndbold ven Jan Larsen, hold da op hvor vil jeg gerne, at vi spiller i ligaen i 2022, det bliver vildt.

Til sidst vil jeg gerne sende en stor tak til vores gode leder og første i Direktør i TMS Ringsted A/S, Jørgen Pedersen, som igennem mange år har indtaget forskellige lederposter. Først i foreningen og de sidste 2 sæsoner som Direktør og ansvarlig for vores hjemmebane set-up, og en stor flok af vores uundværlige Crew stab. Han og fruen har besluttet at drosle ned efter denne sæson. Uden denne slags ildsjæle var det slet ikke muligt at drive en håndboldklub på dette niveau – 1.000 tak fra os alle, hvis i ikke kan få tiden til at gå uden håndbolden, så er i meget velkommen

God kamp

Dudek