Vi er glade for, at kunne præsentere endnu en markant håndbold personlighed til TMS Ringsted A/S, nemlig det gamle håndbold koryfæ Joachim Boldsen som ny ansvarlig for TMS Ringsted A/S afvikling af hjemmekampe, jobbet er blevet ledigt efter at Jørgen Pedersen som i mange sæsoner har haft ansvaret, har valgt at trække sig lidt tilbage fra arbejdet omkring håndboldklubben.

Afvikling af en Herre hjemmekamp, er efterhånden en større opgave med ca. 25 lønnet og frivillige personer, hvor LED-bander, gulvreklamer og bander skal være på plads 1 ½ time før kamp, ligesom dommerbord, speaker, musik, loggere etc. skal være på plads og uddannet. Dertil at pressen både TV og den skrivende skal have gode forhold, sidste men ikke mindst at tilskuerne kommer godt og sikkert på plads og ud igen, og undervejs har haft en god oplevelse.

Derfor er vi glade for at en personlighed som Joachim Boldsen med hans erfaring fra store klubber i ind- og udland samt landshold, har sagt ja til dette spændende job, som vi ligeledes har en forventning om, at han kan udvikle og ligge yderligere lag på til glæde for sponsorer, tilskuere, presse og spillere.

At det har været muligt at tiltrække en kapacitet som Joachim Boldsen til klubben skyldtes i høj grad vores Cheftræner Christian Dalmose og klubbens nye Direktør Ian Marko Fog, som er kollegaer med Joachim Boldsen på Viasat, hvor de bl.a. sammen har det ugentlige og meget populære håndbold program Håndboldlogen. Begge er svært tilfredse med, at afviklingen af klubbens hjemmekampe nu ligges i hånden på Joachim Boldsen.

Man kan sige ringen sluttes, Joachims far Steen Boldsen var træner i Ringsted for Herre holdet tilbage for 30-31 år siden, hvor Joachim som dengang vare 11-12 år flere gange var med far til træning.

TMS Ringsted A/S