fbpx

Vi smiler i TMS Ringsted i øjeblikket, efter gode præstationer mod to af DM-favoritterne Aalborg og GOG samt det formodede tophold Skjern, var der for alvor pres på truppen på hjemmebane mod Lemvig. En kogende DKTV Arena hjalp holdet til en forrygende start 10-3 inden der kom mindre grus i maskineriet. Der blev spillet i et hæsblæsende tempo, hele 38 mål, hvor Klarskov, Nikolajsen og Risom på skift bombede kasser ind. Vores strege med høje procenter i afslutningen, deltog også i målfesten, Agger med fuld plade med 5 på 5, et ualmindeligt stærkt indhop af Bramming, der sammen med unge Sigurd, der kortvarigt fik chancen, var med til at vende kampen, efter et flot comeback af Lemvig. Oskar spillede igen flot, og generelt var det en holdpræstation, der lover godt for fremtiden. Defensiven kan selvfølgelig forbedres. Bols fik efter en flot start mindre hjælp, men en sejr på 38-33 var helt sikkert fortjent.

Vi oplever også en stigende interesse omkring vores brand. Vores sociale platforme har aldrig været mere aktive med et støt stigende antal følgere. Og går I ind på vores FB eller Instagram, kan i se reklamevideoer fra vores samarbejdspartnere, flot klippet sammen af vores SoMe medarbejder dygtige Tobias ”Turbo” Magnussen. Det er en del af strategien, vi vil have nyheder bredt ud, for dem som støtter os og skabt opmærksomhed omkring holdet.

Der var hele 145 VIP tilmeldt til Lemvig Kampen, heraf så 100 det fremragende foredrag af Jacob Panton. Han fortalte fængslende omkring krigens grusomheder, med en beskedenhed omkring hans egen heltegerning, der gjorde ham gennemsympatisk. Det var gåsehud og en klump i halsen, og de tilbage meldinger vi har fået, har udelukkende væres positive. Det er en ny stil, vi vil underholde dem som kan løfte os økonomisk. Og det vil ikke være sidste gang, vi prøvet det af. Faciliteterne er stadig en kæmpe udfordring, alle lokaler var fyldt til bristepunktet, alle siddepladser udsolgt, og masser af ståpladser, der gav en tæt atmosfære. Men på sigt kommer vi ikke videre uden en udbygning af hallen. Det skal være en opfordring til vores lokalpolitikere, hvis vi skal være i den bedste række i Danmark.

Ud over manglende plads i hallen, er økonomi også et parameter, hvor de danske topklubber er længder foran os. Vores salg går strygende, og vi mærker opbakning, men udgangspunktet er overskud, tæring efter næring. De tidligere omtalte faciliteter er en udfordring i den henseende, så vi må tænke innovativt for at komme i mål, med vores budgetter.

Derfor er det med en stor portion stolthed, jeg kan præsentere Ringsted festen, for alle som har den mindste interesse for ligahåndbold i Ringsted. Fredag den 19/11 kl. 18.00, holder vi en stor fest i DKTV-arena for Sponsorer, VIP, medlemmer, fans alle er velkommen. Her vil I kunne møde spillerne, trænere, ledere og bestyrelse. Vi vil holde en stor aktion indsamlet fra byens erhvervsliv lokale ting, som får omtale på vores sociale platforme, det skal støtte både selskab og forening. Der vil være mad og drikkevarer, musik og vin der bliver præsenteret. Den helt store begivenhed til festen, bliver et foredrag med en af Danmarks mest populære mænd, vores kære håndboldlandstræner Nikolaj Jacobsen. Her vil der også være mulighed for at stille spørgsmål til ham. Billetprisen for mad, drikke og foredrag, vil være beskedne 500 kr. Der vil være en bar, hvor man yderligere kan forsyne sig. Og så er der mulighed for at lave en fremragende handel, til et godt formål. Vi håber selvfølgelig på rigtig mange deltagere. For der er ingen tvivl om, når vi skal bibeholde pladsen i det bedste selskab, så er der mange der skal løfte i flok. Det er vilkårene i en klub som TMS, og den udfordring er vi mere end klar til at tage op.

/Ian Marko Fog

Administrerende Direktør