fbpx

 

 

Ringsted, den 23. september 2015

 

Pressemeddelelse

Som offentliggjort mandag d. 21. september så har bestyrelsesformanden for TMS Ringsted Henrik Dudek på foreningens generalforsamling valgt at trække sig. Ligeledes valgte den resterende bestyrelse også at trække sig, hvilket naturligt har skabt en del omtale.

I arbejdet med at drive klubben er det selvfølgelig ikke en optimal situation at der lige nu ikke er en bestyrelse. Når det er sagt, så fortsætter TMS Ringsted driften upåvirket heraf. Rent sportsligt er både klubbens 1. divisions dame- og herrehold kommet rigtigt godt i gang og har levet fuldt ud op til vores høje sportslige ambitioner. En øjeblikkelig succes som begge hold arbejder hver dag på at fastholde og udbygge.

I relation til TMS Ringsteds samarbejdspartnere, så er det med stor tilfredshed at jeg konstaterer stor opbakning både fra de nuværende partnere som jeg på kort tid har nået at tale med, men også i form af nye partnere som kan se værdi i et samarbejde med TMS Ringsted.

”Lørdag var en fantastisk dag med 2 sejre i Danske Kabel TV Arena med et tændt publikum som leverede en flot kullise til vores 2 elitehold. Sejre som er skabt i en velfungerende klub med en masse frivillige som uge efter uge leverer en kæmpe indsats. Tirsdag morgen mødte jeg på arbejde i en fuldstændig ligeså velfungerende klub” siger Steen Gerster, Forretningschef i TMS Ringsted.

Arbejdet med at finde de rigtige personer til at danne TMS Ringsteds nye bestyrelse er gået i gang. Den nye bestyrelse vil præcis som de tidligere bestyrelser der har været i klubben, arbejde stenhårdt på at fortsætte udviklingen af TMS Ringsted som klub, som center for elitesport og som repræsentant for håndbold på højeste niveau.

Steen Gerster

Forretningschef