fbpx

Det er ikke kun forberedelserne til den nye sæson som er på programmet hos TMS Ringsted. På trods af at turneringen er afsluttet og holdet ser frem imod den kommende sæson, så er der stadig fuld gang i pokalturnering. TMS Ringsted er fortsat godt med i pokalturnering efter at have vundet den seneste kamp imod Nyborg fra 2. division.

De grønblusede fra TMS Ringsted skal nu i action igen, hvor det den 15 maj gælder 1/16 finalerne i pokalturnering. TMS Ringsted vil i denne omgang stå overfor HC Odense som TMS skal møde på udebane.

Kampen bliver spillet kl. 19.00 d. 15 maj i HC Odenses hjemmebane i Dalumhallerne.

Modstanderen fra HC Odense spiller til dagligt i 1. division, hvor de på nuværende tidspunkt spiller kvalkamp om at blive i 1. division imod Rækker Mølle håndbold. Begge hold går naturligt efter en sejr, hvor vinderen af kampen kan se frem til at skulle spille 1/8 finalerne efter sommerferien i uge 34. Lodtrækningen til denne kamp vil blive trukket til DHF’s årsmøde (generalforsamling) lørdag den 25. maj.

Pokalturneringen vil give adgang til Final4, hvor TMS Ringsted på nuværende tidspunkt blot er tre sejre fra Final4 – Kan blive TMS Ringsteds vej ud i Europa.