fbpx

Selvom det nu hedder 1. division i den kommende sæson, så arbejdes der fortsat på at få sat et rigtig godt hold sammen, helst med det for øje, at holdet skal være hurtigt retur til Håndboldligaen.

Derfor er det med stor glæde og stolthed, at vi kan præsentere Frank Mikkelsen som ny keeper i TMS Ringsted på en 2-årig kontrakt gældende fra 1. juli 2019.

Frank er 30 år og har spillet de sidste fem sæsoner i GOG, før det SUS Nyborg. Frank og hans familie bor i Odense, og skal fortsat gøre det.

Frank Mikkelsen udtaler sig: Jeg glæder mig til at prøve noget nyt, og her er TMS Ringsted det helt rigtige for mig. Jeg skal med mine kompetencer og erfaring hjælpe TMS Ringsted op i Ligaen igen, og hjælpe nogle unge talentfulde spillere til at blive endnu dygtigere spillere. Mine forventninger i et forhåbentlig langvarigt samarbejde er, at vi skal bide os fast i Ligaen og gerne som et stabilt midterhold.

Cheftræner Christian Dalmose udtaler sig: At vi i TMS Ringsted kan få fat i en keeper på Franks niveau, som har spillet for GOG i de sidste fem sæsoner og de sidste som top 4 og nu top 2-klub, er et kæmpe scoop og et skulderklap til vores klub og en anerkendelse af vores arbejde. Vores målmandssituation er markant forstærket, og jeg glæder mig til samarbejdet med Frank og hans store erfaring fra øverste niveau.

Ifm. tilgangen af Frank Mikkelsen siger vi i TMS Ringsted farvel til Frederik Andersson, som har været 4 ½ år i klubben. Vi ønsker Frederik held og lykke med fremtiden og tak for samarbejdet.

TMS Ringsted