fbpx

I halvandet års tid har Oliver Wosniak prydet pladsen som venstre back hos TMS-Ringsted. En plads med mulighed for en masse langskud. Samtidig er Wosniak generelt glad for sin plads på TMS-Ringsted holdet, da han både har fundet et sted med plads til at fejle og udvikle sig, samt et hold med et fantastisk kammeratskab.

TMS-Ringsted er i følge Oliver Wosniak et hold med plads til alle og plads til kammeratskab. Et sted, hvor man kan føle sige hjemme, og hvor man kan lave sjov med hinanden.

”Jeg synes, vi har det rigtig godt socialt udenfor banen, og der er plads til at lave en masse sjov med hinanden. Vi har et rigtig godt kammeratskab på holdet. Hvis man laver noget lort inde på banen, så er der ikke nogen, som skære ansigter af hinanden og der er plads til, at når man en gang imellem laver noget lort, så udvikler man sig på den måde, at man tør automatisk noget mere, og hvis det ikke lige lykkes, så prøver man bare igen.”

Ungdomsårene

I alle sine ungdomsår havde Wosniak sin faste gang i klubben GOG. Han følte dog ikke, at han udviklede sig på den måde, han gerne ville, og tog derfor skiftet til TMS-Ringsted. Skiftet har vist sig at være det rigtige valg for Wosniak.

”Jeg spillede jo alle mine ungdomsår i GOG, men til sidst fik jeg ikke rigtig så meget spilletid, og jeg synes ikke rigtig, at jeg udviklede mig der, så jeg prøvede at søge nye udfordringer og prøvede på at få mere spilletid. Det kan man sige, at jeg har fået i denne her sæson. Udover det har jeg udviklet mig både på håndboldbanen, men også udenfor håndboldbanen.”

”Vi er ligeglade”

Der er altid både godt og skidt og sige om et håndboldhold. Her er Wosniak heller ikke tvivl om, hvad TMS-Ringsted gør bedst, og hvad de stadig har brug for at arbejde på.

”Vi er meget unge, så når kampene spidser til, så er vi ikke rutinerede nok, og når vi trækker fra, er vi ikke kyniske nok. Vi mangler noget rutine. Det vi er bedst til på holdet, er, at vi er ligeglade. Vi kører bare på og er ligeglade med, hvad holdene hedder. Der er plads til at fejle, og der er ikke nogen, der taler ned til en. Selvom vi har haft en dårlig kamp, så taler vi pænt til hinanden og har et godt sammenhold.”

Gode chancer

På trods af en lidt rystende start på sæsonen har TMS-Ringsted igen spillet sig ind i kampen om muligheden for at rykke op i ligaen igen. Oliver Wosniak er glad for den udvikling der er sket, og ser frem til hvordan resten af sæsonen bliver.

”Vi har spillet os til en god position. Det så lidt sort ud efter Roskilde, og FIF kampen, men vi har spillet os i en god position og fået en masse spillere tilbage, så jeg synes det ser godt ud, og vi har nogle gode chancer.”

Livret:
Fars frikadeller

Favorit tv-serie:
Prison Break

Favorit musik:
Hip Hop