fbpx

Det var en decimeret trup vi havde med til den svære udekamp mod Skive. Via gode forbindelser hos DHF, fik vi hentet spillercertifikatet til vores assistent træner Nyberg hjem fra Færøerne, og det skulle vise sig at være en god ide. Nikolajsen var tilbage i fuld vigør og storspillede, og Nyberg hjalp til med mål og rutine på banen. Hele holdet leverede en fantastisk præstation. Status er vi ligger nummer et, inden årets sidste kamp mod Skovbakken. Men det er en 1. division som er væsentlig mere tæt end forventet, alle kan slå alle. Intet hold er løbet fra de andre endnu. Og det giver håb forude. Vi er startet med en helt ny træner ung og talentfuld i denne sæson. Som skulle afløse den karismatiske og bundrutinerede Dalmose, ingen nem opgave.

Vi har set mange af vores talenter levere ualmindelig flot, i kampe over al forventning, og som det er med unge folk, har der naturligvis også været svipsere. De rutinerede omkring Kaptajn Thor, har også bidraget stort. Der hvor kæden falder en smule af, er de rigtig mange skader vi har været udsat for, på de helt store profiler. Vi ved Risom og Schilling er ude hele sæsonen. Klarskov er ude i de næste tre måneder, og har tidligere været ude med et trykket ribben, og Nikolajsen har været ude i mange kampe grundet ryggen.

Hvis man tager alle positioner på nær Streg og Målmænd, har det ofte været helt nye folk, og det skal med i betragtningen. Jeg er ikke i tvivl om, vi havde ligget anderledes sikkert, med alle folk ombord. Skader er en del af gamet, men ingen af de andre tophold har været i nærheden af det uheld, vi har haft. Det skal dog ikke slå os ud, nærmere motivere os, til hele tiden at udvikle os indenfor de rammer vi har.

Forventningerne er med rette store, det er kravene internt og udefra også. Det lever vi med, vi skal dog kigge på hvilke forudsætninger, den nye trup og træner har haft, og det har bestemt ikke været nemt.

På plussiden er sejre over de to formodede oprykningsfavoritter Skive ude og hjemme og Høj, mens de nederlag vi har haft, er smertelige og ikke godt nok uanfægtet, de folk der har været ude.

Vi har haft mange nye tiltag op til denne sæson, et flot 25 års jubilæumsmagasin, som blev finansieret af annoncer fra sponsorerne. En total udsolgt jubilæumskamp mod mægtige Flensborg. En super tur til CL kampen GOG mod PSG med vores sponsorer. Alle initiativer som giver plus på bundlinjen. Vores køkkenchef Allan i vores nye Cafe Royal har også fået rigtig meget ros for sin lækre mad. Hvorfor nu en Cafe? har nogle spurgt. Det simple svar er vi kan ikke være med sportsligt, medmindre vi finder nogle nye indtjeningsmuligheder, alle større klubber i Danmark gør det samme. Og når vi kommer over i de nye lækre lokaler i Ramblaen, så får omgivelserne også et gevaldigt hak opad.

Jeg fornemmer en trofast skare af støtter blandt vores sponsorer. De er der hver gang, de bidrager til de tiltag vi laver, og jeg kan kun sende en dybfølt tak til alle jer lige fra årskort til hovedsponsorer, som gør TMS Ringsted mulig. Sandheden er dog også, vi skal have flere med på holdet i fremtiden. Vi vækster år for år, men vores konkurrenter er ved at løbe fra os. En lille klub som Mors-Thy henter spillere fra Paris, TTH og BSH. Henrik Toft og Tilsted brødrene. Vi arbejder på alle parametre, og talentdelen med Jørgen Alnors tiltrædelse i bestyrelsen, og unge talentfulde trænere bliver der også satset på i fremtiden. Men økonomien skal forbedres, vi skal kunne have en trup, der skal modstå skader, sygdom og svingene formkurver, og der er vi ikke helt endnu. Vi er klar til at omfavne endnu flere, og alle anbefalinger tages imod med kyshånd.

Til sidst vil jeg lige nævne hele skelettet i en klub som vores, der holder sammen på det hele. Det er alle de frivillige, der løfter en kæmpe bunke opgaver, lige fra dem på gulvet til kampene, over dommerbord, til folk i bestyrelsen. Til alle jer, kan jeg kun sende et kæmpe kram. Uden den indsats I lægger for dagen, vil vi ikke kunne eksistere.

Rigtig Glædelig jul!