fbpx

På trods af en dårlig 1. halvleg angrebsmæssigt og en dårlig 2. halvleg forsvarsmæssigt kunne TMS damehold række armene i vejret over en 26-25 sejr på udebane over Lyngby. Et Lyngby-hold med mange gode spillere, bl.a. Mette Bejder og Ronja Johansen i front. Derfor har vi nu muligheden for at lave en kanon start ved at slå Bjerringbro på hjemmebane. Bjerringbro, der lige akkurat overlevede i 1. division i den seneste sæson, tabte den kamp på hjemmebane med 16-21 til Horsens HH.

Kampen er yderst vigtig, da der efter venter TMS pigerne to svære kampe mod Skanderborg og SønderjyskE. Så ud over det grimme efterårsvejr er der masser af grunde til at komme i Dansk Kabel TV Arena, blandt andet også, at herrerne har en vigtig kamp mod oprykningsrivalerne fra Skive fH kl. 16.00.

Til sidst skal jeg bare lige komme med en enkelt korrektion fra tidligere, i referatet fra Lyngby-kampen glemte jeg under målscorere vores nye spiller Emma Navne. Emma lavede 3 mål, og er generelt startet godt i TMS-trøjen. Så glæd jer til at se hende.

Vi håber at se jer alle til et brag af en kamp i morgen, lørdag den 16/9, kl.14.00!

Assisterende træner
Dennis Jensen