fbpx

TMS Ringsted A/S indgår aftale med Morten Nyberg som assistent til herre 1 for resten af denne sæson.

Marc Uhd udtaler:

“Jeg er rigtig glad for det er lykkedes os at lave en aftale med Morten. Morten har en lang karriere som ligaspiller, hvor specielt Morten’s blik for spillet og sine medspillere, har gjort ham til etableret ligaspiller. Vi har en ung spillergruppe, og jeg håber med Morten’s spilintelligens og sans for detaljer, at han kan være med til at give gruppen et yderligere løft. Vigtigst af alt, så har jeg igennem mine samtaler med Morten kunne mærke en sult og lyst til at bidrage mest muligt, og jeg tror derfor Morten bliver en gevinst for hele gruppen”

Morten Nyberg udtaler:

Jeg er ovenud lykkelig for at jeg igen kan blive en del af TMS Ringsted A/S. Da muligheden bød sig, var jeg aldrig i tvivl om at jeg måtte takke ja. Af de sådan helt personlige årsager, så har drømmen om trænergerningen længe spiret i mig, og har til dags dato “kun” været i en spillende assistent rolle model. Nu er spilleren væk, og assistenten tilbage, og det glæder jeg mig meget til at folde ud i TMS. Er utrolig taknemmelig for den mulighed jeg nu har fået af Marc og Ian. 

Nu glæder jeg mig bare til at komme i gang med Marc, holdet og få arbejdet knald hårdt, for at vi kan nå vores og klubbens fælles mål om at rykke op i ligaen.