fbpx

Velkommen til en ny sæson i 1. division, vi glæder os til for alvor at komme i gang. Målsætningen er klar, vi vil tilbage i det gode selskab så hurtigt som muligt. På trods af vi er rykket ned, med mindst mulige marginal, mærker vi en stor opbakning, vores hovedsponsorer er alle med igen, og det er vi naturligvis meget taknemmelige for. Men der sker også mange spændende tiltag i klubben.

Fejringen af vores 25 jubilæum blev en meget stor succes. Kampen mod Flensborg var udsolgt, og den dejlige stemning, smittede af på banen, hvor vores unge trup, bød stjernerne op til dans, med et knebent nederlag på 24-28, efter 11-11 ved pausen. Der var også debut til vores nye køkkenchef Allan, og Cafe Royal, der servede en yderst lækker buffet, med en flot, luftig jubilæumslagkage.

Jubilæumsavisen er blevet en utrolig flot udgave, den ligger allerede nu på hjemmesiden, og bliver husstandsomdelt i omkring 35.000 eksemplarer. Kanon arbejde af Dudek, JP og Morten Asmussen.

Vores stort anlagte CSR-projekt, hvor vi har en hyldest kamp for veteranerne den 16/9 kl. 19.30 mod Roskilde, og en jobmatchdag den 13/9 kl. 0900 i Sport centret, tegner rigtig spændende. Tre kommuner er gået sammen, (Næstved, Slagelse og Ringsted) og Morten Stig Christensen kommer forbi den 13/9 til jobmatchdagen, mens vi forventer Politikere og officerer med høj rang til hyldestkampen, Det er et stort koordineringsarbejde, som tager tid. Men vi har fået meget positivt feedback fra netværket. Det ligger mig meget på sinde vi alle tager et socialt ansvar, for en gruppe, der har det svært, og har risikeret liv og lemmer for Danmark i verdens brændpunkter.   

Vi har for første gang i mange år sat prisen på sæsonkort på trods af vi er rykket ned. Det skyldes udviklingen i den danske liga, og hvad der efterhånden skal til for at følge med. Selv om vi sidste år vækstede med over en million, så må vi respektere vores konkurrenter, også gør det urimeligt godt.  Ligaen som er vores store mål, sætter efterhånden vanvittige standarder. Mikkel Hansen er kommet til Aalborg, mens Landin tiltræder næste sæson. Rasmus Lauge kommer til BSH, og lille Mors/Thy har overrasket alt og alle ved at hente Henrik Toft hjem fra selveste PSG. Vores to flagskibe Aalborg og GOG gør det fremragende i Europa, og det man tidligere kunne være med på, er lysår væk nu. Derfor glæder det os ekstra meget at vi er tæt på at slå rekord for antallet af solgte sæsonkort i klubbens historie, det giver en ekstrem vigtig signalværdi, Vi vil være med her i Ringsted. Og så er det også en barsk realitet, vi kan ikke følge medmindre vi fortsætter med at vækste økonomisk. Vi præsenterer også en dobbelt verdensmester og Olympisk guldvinder, når Morten Olsen næste sæson kommer til os.  

Select vores nye udruster er sammen med Sportmaster startet stærkt, masser af kvalitetstøj til tiden og super fede trøjer til drengene. Vores håb er de nye flotte spillersæt vil kunne ses i hallen, så vi kan få skabt en grøn fæstning på hjemmebane.

Sportsligt har vores unge trup, under den nye cheftræner Marc Uhd fået en flot start. Træningerne har været varierende, og intensiteten er i højsædet. Det er en fornøjelse at se spillerne, og trænerteam arbejde stenhårdt. Vi har mistet nogle kæmpe profiler i år, mens Risom vores helt store profil er regnet ude hele sæsonen med en skulderskade. Det bliver en udfordring. Men de unge drenge i truppen, har vist flotte takter i træningskampene, hvor det indtil videre har givet sejre over Lugi, NH, Ajax og Roskilde, på trods af der er blevet eksperimenteret meget. Det giver os en god mavefornemmelse inden vi starter op med første turneringskamp, mod et yders interessant og stærkt hold fra Skive.