fbpx

Michael Riis kommer til TMS Ringsted allerede nu, idet Team Sydhavsøerne og Michael Riis er blevet enige om at ophæve aftalen pr. 31. december 2016, hvorefter TMS Ringsted og Riis har indgået en ny aftale gældende allerede pr. 1. januar 2017 til og med 30. juni 2019.

Dette glæder cheftræner Christian Dalmose:

– Efter vi havde lavet en kontrakt med Riis for de to kommende sæsoner, kom muligheden for, at Riis med hjælp fra nogle af klubbens nuværende samarbejdspartnere allerede kunne blive tilknyttet TMS Ringsted her fra nytår. For mig er Riis spilleren, der har nogle af de kvaliteter, jeg som træner godt kan lide. Riis kan med det samme falde til i vores nuværende trup. Riis kan spille alle 3 bagspilspladser og kan dække på flere positioner. Og jeg ved, at der kan findes 25 % mere i hans spil, og det vil vi hurtigt finde frem.

Michael Riis har tidligere spillet 4 sæsoner i Ligaen for TMS Ringsted. Dette ligger 6 1/2 år tilbage, hvor han forlod TMS Ringsted til fordel for Aarhus Håndbold. Så der er altså tale om et comeback, og der er mange TMS Ringsted fans, der nu kan glæde sig til at igen at se Riis i den grønne trøje.

Hovedpersonen selv ser også frem til gensynet:

– Da Sydhavsøerne og jeg kunne finde en løsning på at komme ud af kontrakten allerede nu, tøvede jeg ikke. Jeg glæder mig til at komme i gang i TMS Ringsted, hvor min seniorkarriere startede, og hvor jeg fortsat kender en masse mennesker.

At det allerede nu har været muligt at tilknytte Riis til klubben, skyldes stor hjælp fra et udvalg af klubbens nuværende samarbejdspartnere nemlig Skousen Ringsted, Nordea Ringsted, XL Ringsted og Malermester Forsberg Vordingborg. Stor tak til dem.

Holdet er nu komplet til anden halvdel af sæsonen med 16 skadesfrie kontraktspillere på plads, hvor målet må være min. at holde fast i den nuværende 3. plads, som giver mulighed for kvalifikationskampe til Ligaen. Men de to øvrige tophold Nordsjælland og Skive skal ikke føle sig for sikre. Første kamp efter nytår er en pokalkamp i Frederiksberg Hallen mod FIF, tophold i 2. div. kl. 20.15. Derefter første turneringskamp onsdag den 18. januar ude mod Odder (flyttet). Og holdet kan ses første gang i Dansk Kabel TV Arena lørdag den 21. januar kl. 15.00 mod Otterup.

Med de mange gentegninger og Michael Riis som ny spiller er holdet nu på plads til den kommende sæson, hvor kontinuitet er nøgleordet, og hvor den sportslige ledelse allerede nu kan koncentrere sig om spillet på banen og ikke arbejdet med at sammensætte et nyt hold.